Lassan 13 éves leszek! és még mindíg BEPISILOK! Táborokba sem tudok járni! Szerintetek ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
:(2011. márc. 30. 19:54
11/17 A kérdező kommentje:
Hát most már használlok olyan krémet! neten rendeltuk meg... semmi balyon nincs tôle... meg este ha lefekvés elôtt lezuhanyoztam sokszor nem is vizeltem be éjszaka:D:D:D szerintem itt nem lelki eredetu a dolog hanem az, hogy nmagyon megfázos vagyok :S
2011. márc. 30. 21:25
12/17 anonim válasza:
Menj orvoshoz, de ami még fontosabb, hogy soha ne szégyelld magad emiatt. Te erről nem tehetsz és ettől Te még ugyanolyan értékes ember vagy, mint bármelyik jó szándékú ember a világon, semmivel sem kevésbé jó! De mindenképpen menj orvoshoz.
13/17 anonim válasza:
De ez kiskorod óta van,ez az éjszakai bepisilés?
Anyukád kiskorodba megkérdezte erről az orvost?
Néha fordul csak elő?Válaszolj létszi
Szerintem mélyen alszol és gyenge a hólgyagod.A megfázás az más,az nem tart olyan sokáig.De ki lehet nőni.
14/17 A kérdező kommentje:
kiskorom ota van ez a dolog... :S
hát igen voltunk orvosnál.. tôbbnél is de hiába! még 8 évesen is jártam orvosokhoz és el akarta kuldeni nôi orvoshoz... én dônthettem rola hogy akarok e menni vagy nem.. persze nem akartam menni..
2011. ápr. 3. 12:39
15/17 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul tetted, hogy nem akartál női orvoshoz menni.
16/17 anonim válasza:
Pszichológushoz kell ezzel menni, nem nőgyógyászhoz. Kérjetek beutalót a gyermekpszichológushoz, vagy ha esetleg van nálatok iskolapszichológus, ahhoz is fordulhatsz (nyugi, nem mondhatja el senkinek, mert akkor kirúgják).
17/17 anonim válasza:
Ki fogsz röhögni,de te mázlista vagy.Én baráti társaságokban szoktam bepisilni.:( múltkor Budapesten voltunk a West Endben,és a barátnőim annyira nevettetek,hogy bepisiltem.:( én is 13 éves vagyok,és ez gyakran előfordul.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!