Hüvelygomba után kéne valamit használnom?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál pénteken és mondta hoyg gombám van,kaptam egy pimafucin nevű 3szemes kúpot.El is használtam.Azt hiszem helyre is jöttem.Most meg itt állok egy nagy kérdőjellel.Most akkor ez ennyi volt????Nem kéne használnom valamit?Mindenki nyavajog a gombával, nekem meg 3nap alatt elmúlt??2011. márc. 30. 17:25
1/5 anonim válasza:
Nem kell utána semmi. Nem az a baj, hogy sokáig tart kikezelni, hanem hogy ha hajlamos vagy rá, akkor gyakran ki tud újulni :S
2/5 anonim válasza:
Nekem volt sajnos többször is (rohadt egy betegség...), de 3 nap a kezelési idő, ennyi volt igen :)
3/5 anonim válasza:
használhatsz Floragyn kúpot, az visszaállítja a hüvelyflórát de 3 napos kezelés még nem olyan sok
szerintem nem irtott ki ott semmit
4/5 anonim válasza:
Mindenki kigyógyul belőle 3 nap alatt.Nagyon ritka ha nem.
Ezek nagyon erős gyógyszerek és eltüntetik a gombát.Sokan azért küszködnek vele ,mert kikezelik és pár hónap multán megint kiújjul.
5/5 A kérdező kommentje:
Éééééértem!!Köszi mindenkinek!28 éves vagyok és most volt először bajom ,,ott,,!Ezért vagyok értetlen!
2011. márc. 30. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!