Nőgyógyász Budapesten?
Figyelt kérdés
Lehet nagyon hülye kérdés lesz, de hova mehetek itt Bp-en nőgyógyászhoz? Vidéki vagyok, a városomban van is nőgyógyászom, de mivel itt dolgozom egy ideje, nem tudok otthon elmenni az orvosomhoz. Szóval hová mehetek NEM magánrendelésre? Nincs lakcímem bejelentve Pesten, az számít? Főleg 9. és 11. kerület érdekelne. Kórházba kell menni? Vagy hogy megy ez? Köszi előre is.2011. márc. 30. 07:07
1/1 anonim válasza:
Szerintem akkor is fogadniuk kell. Menj be valamelyik szakrendelőbe, ami a lakóhelyedhez legközelebb esik és a betegfelvételi ablaknál mondd el, mi a helyzet. nem hiszem, hogy elzavarnak, ha van TB kártyád, akkor jogosult vagy ellátásra. Be fognak regisztrálni valamelyik intézménybe, egész biztos. Nekem Bp-en van a bejelentett címem, de vidéken tanulok és mégis mindig fogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!