Mennyire és mikor szokott fájni a hasatok menses alatt/előtt? Mensi előtt szoktak lenni tünetek? Mik? Mennyi idővel előtte?
Figyelt kérdés
2009. febr. 25. 17:36
1/7 anonim válasza:
Nekem aznap mikor megjön és utána 1-2 nap nagyon fáj, de tényleg nagyon, multkor sírtam is.. hiába vettem be a gyógyszert... utálom :(
2/7 anonim válasza:
Én előtte hisztis vagyok, de nagyon (alatta is).
Alatta meg annyira szokott fájni, hogy volt már hogy hánytam tőle.
És olyat is hallottam, aki elájult a munkahelyén miatta.
3/7 anonim válasza:
Nekem a vérzés előtt 2-3 órával kezdődik. Első nap még kell 1-2 fájdalomcsillapító, másnap elviselhető, utána meg nem fáj egyáltalán.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: szerencsés vagy :)
2009. febr. 26. 15:48
7/7 anonim válasza:
aznap (neha elotte levo nap is) lehangolodok, rossz lesz a kozerzetem, es nagyon nagyon hisztis vagyok, egyszeruen keptelenseg a kedvemben jarni..amugy ez egesz addig tart mig vege nem lesz.. de mikor ok nelkul rosz kedvem lesz akar egesz napon at akkor mar tudom h egy napon belol megjon.. s az nap mikor megjon fajni is szokott, szerencsere nem annyira durvan de azert igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!