Van olyan nő, akinek nem bírja a szervezete a fogamzásgátló tablettát?
Van ilyen, igen. Én például nem bírom, pedig makkegészséges vagyok, semmi szervi bajom nincs, csak a szervezetem túl hevesen reagál a megnövekedett hormonszintre.
Te sem vagy a barátnődről van szó és azt szeretnéd kideríteni, h ürügy-e?
Szia!
Az az igazság ,hogy egy nő szervezete sem bírja :(.
REngeteg mellékhatása van,amire elsőre nem is gondolna az ember...(pl. csökkenti a nemi vágyat,sőt még a szaglást is ronthatja...és ezek még a "lightosabb" tünetek )
Ha kíváncsi vagy bővebben a témára,írj egy belső üzit nekem,és átküldök egy nagyon érdekes cikket a fogamzásgátlókról)
Libidócsökkenés pl. nálam is van. Egyelőre nem problémázok rajta, mert sajnos ritkán találkozom párommal, de ha ez változik, nem biztos, hogy optimális megoldás lesz... :S
A depressziót nem tudom, Előtte is melankolikus alkat voltam, most is az vagyok, papírom még nincs róla. XD
És van akinek fóbiája van, barátnőm pl. annyira fél, hogy el se kezdni, merthogy biztos meghízik, trombózist kap, stb, pedig az orvos szerint jót tenne az állandó görcseinek, a ciklusát is beállítaná, barátja is jobban örülne, de nem képes rá. :D Fura.
ja,és még valami.Nembiztos,hogy a menstruációs görcsökre a fogigátló a legjobb megoldás.
Lehet,hogy tudnék a barátnődnek segíteni(illetve egy internetes oldalt,ahol valószínűleg tudnak segíteni rajta,gyógyszereknélkül is :) ),ha érdekel írj egy belső üzenetet,és megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!