A mellben levo eleg nagy ciszta okozhat honaljtajeki fajdalmat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 00:05
1/5 anonim válasza:
Úristen! Hát persze! Az orvos, akinél jártál nem mondta? Mert, ugye jártál orvosnál?
2/5 anonim válasza:
Nekem is bele-beleszúrt nyilallt a hónomaljába mikor volt egy 2 cm-es tejmirigy csomóm az is folyadékkal telített bár ez mindig jóindulatú a cisztánál már nem tudom. És hát szépen növögetett akkor érezhető a fájdalom. Nekem "lecsapolták" ott helyben.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok engem is érdekelne jártál orvosnál? Mert gondolom ő mondta hogy ez ciszta találgatni felesleges. Nekem a háziorvos először mirigycsomós daganatra gyanakodott ,aztán szerencsére a kórházban látták ultrahangon hogy mégsem az.
4/5 A kérdező kommentje:
persze voltam orvosnál, csak sajna külföldön vagyok és az orvos alig beszélt angolul én meg alig beszélek németül szóval nem volt világos a dolog. két cisztát találtak ultrhangon a mellemben az egyik picike a másik elég nagy 4 cm.azt mondta az ultrahangos dokinő hogy mivel most vettem csak észre ezért várjak 3 hónapot hátha felszívódik, akkor lesz megint kontroll. krémet kaptam a fájdalomra, de nekem is néha bele bele nyilall a hónom alatt és nem tudtam hogy ez emiatt lehet e. 3 orvos is megvizsgált semmi csomót nem találtak a hónom alatt.nemsokára megyek haza otthon is lemegyek egy magyar dokihoz azért. köszi a válaszokat
2011. márc. 28. 16:12
5/5 A kérdező kommentje:
amúgy németországban vagyok jelenleg és az a doktornő akinél voltam (nőgyógyász) teljesen érdektelen volt, igazából mintha nem is érdekelné hogy mi van. az ultrahangos doktornő viszont nagyon kedves volt és ő mondta hogy nyugodjak meg ez semmi komoly csak figyelni kell. és mivel a hónalj fájdalom csak néhány napja kezdődött (nem folyamatos) ezért visszamentem a nődokihoz és kérdeztem hogy ez normális e , de csak rázta a fejét...vagy csak félreértettük egymást..nem tudom, na szóval ezért voltam nyugtalan.
2011. márc. 28. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!