Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ha a puncimban apró...

Normális ha a puncimban apró kis dudorok vannak?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem észre és nagyon aggódok.. :'(
2011. márc. 25. 09:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Félreértesz. A duzzanat sok mindent takarhat, lehet egy nyirokcsomó duzzanata, ízület duzzanata, vagy ha mondjuk a nagyajkak alsó (végbélhez közelebb eső részén) akkor pl a Barthollin mirigy gyulladása, ez termeli nemi izgalom esetén a nedvességet. És ezért kérdem nem-e ott van duzzanat.
2011. márc. 25. 09:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Szerdán a barátommal pettingeltünk.ez számít valamit? :S egyébként 16 éves vagyok
2011. márc. 25. 09:31
 13/22 kepek válasza:
fotot tudsz mutatni?
2011. márc. 25. 09:32
 14/22 A kérdező kommentje:

nem :S

de kb olyan dudorok, mintha a tested bármely pontján kirázott volna a hideg. ez is kb olyan... :/

2011. márc. 25. 09:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Ötletem sincs. Egy nőgyógyász élőben tudna mondani valamit. Így meg csak vaktában találgatunk.
2011. márc. 25. 09:58
 16/22 anonim ***** válasza:
szerintem menj el nőgyógyászhoz mert lehet hogy nincs is semmi bajod és az orvos megnyugtatna
2011. márc. 25. 11:31
 17/22 anonim ***** válasza:
Jobb ha nőgyógyász látja, mert látatlanban senki nem tud mondani semmi biztosat.
2011. márc. 25. 11:37
 18/22 A kérdező kommentje:
tegnap elkapott a sírógörcs :(
2011. márc. 25. 11:55
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne aggódj ennyire! :)

Vannak olyan kis dudorok is, mint a pattanások, és ilyen kis fehéres izé jön belőlük.

Szerintem amíg nem nagyok, nem fájnak, addig ne sírj miattuk!

Nekem volt már nagyobb dudorom is, fájt is rendesen, de mire rászántam magam, hogy orvoshoz forduljak, pár nap alatt elmúlt... Valami szőrtüsző gyulladhatott be.

Másrészt, ha a szeméremajkad belső oldalán vannak, (ott valóban nem szőrös) nekem ott akkor volt ilyen "érdes", amikor gombám volt, de annak más tünete is van. És a gomba is gyógyítható, nőgyógyászhoz fordulj bizalommal.

Szóval, fel a fejjel! :)

2011. márc. 25. 12:47
 20/22 A kérdező kommentje:
régebben folyásom volt.. ujra jelentkezett az is.. :/
2011. márc. 25. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!