Mennyibe kerül egy irrigátor? Árulnak olyat amihez nincs pezsgőtabletta meg ilyenek hanem csak egy sima szerkezet?
A szülészünk azt mondta, az irrigátor egy b.aromság, tekintve, hogy a hüvelynek normál flórája van, ami véd a fertőzésekkel szemben. Tök fölösleges irrigálni, és oda nem illő dolgokat feldugni. Öntisztuló szerv. :)
De, ha annyira akarsz, irrigálj.
Ja, és azt is elmondta, hogy az irrigál. hatása nagyon csekély, mert utána úgyis visszatér a tejsav.
nem jókedvemben szeretnék irrigálni...!
majdnem egy éve tart hogy viszketek
csomó gyógyszert, rengeteg kúpot kaptam és félek hogy ez tönkretette a hüvelyflórámat
Látom, már nagyon régi ez a kérdés, de nem kizárt, hogy még aktuális.
Én most keresek irrigátort, valószínűleg felfáztam és begyulladt. Kamilla tea + egy kanál szódabikarbónával öblögetnék, ananászlevet iszok.
És igen, a gyomrodban lehet, lehetett a gond. Ilyenkor liszt, cukor állati eredetű fehérje megvonása legalább 2-3 hétig. Zöldség, gyümölcs, teák legyen a menüd. Nem vicc. Tény. Nehéz néha, én kibírtam, bírom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!