Mi a különbség a tisztasági és az egészségügyi betét között? Vagyis. Mi az a tisztasági betét?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 20:05
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Az egészségügyi betétet menstruáció alatt szokták használni. A tisztasági betétet pedig hüvelyi váladékokra. Pl folyás.
3/8 anonim válasza:
a tisztasági betétnek kisebb a nedvszívóképessége,kisebb folyásra van kitalálva pl: carefree
4/8 anonim válasza:
az egészségügyi(szárnyas) betét nagyobb vérmennyiségre van kitalálva
5/8 anonim válasza:
szerintema tistasági betétet csak akkor vegyél ha gyenge a menzeszed ( nekem pl.: a végefelé de amugy nekem erős ) na mindegy az egézségügyit vegyél sokkal de sokkal jobb mert a tisztasági erős mensinél nekem átázik
6/8 anonim válasza:
Én Egészségügyit használok amikor rendesen megvan,és tisztaságit pedig a vége felé,mikor már csak barnás folyásom van
7/8 anonim válasza:
A tisztasági fehérfolyásra,vizelet csepegésre,stb.Az egészségügyi nagyobb vérfelfogásra lett kitalálva,menstruációkor használom,és tisztaságit pedig már a vége felé!
8/8 anonim válasza:
A tisztasági betét egy vékony betét aminek nagxon kicsi a nedszívó képessége.Az egészségügyi betét pedig vastag és magas a nedvszívó képessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!