Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért akadozik a menszeszem?

Miért akadozik a menszeszem?

Figyelt kérdés
2010 júniusban jött meg elöszőr a menszeszem. (13 voltam) júliusban még megjött de Agusztusban már nem. Aztán Januárban megint megjött de Februárban megint nem. Azóta se jött meg. Anyám azt mondja, hogy ez normális mivel még nem állt be rendesen és van iolyan akiknek ez évekbe telik. De én azért kicsit félek! Szerintetek ez normális vagy nem?
2011. márc. 21. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Anyukádnak igaza van, ez teljesen normális. Én 12 voltam, amikor először megjött, utána fél évig semmi nem volt. Utána is össze-vissza jött, még kb. 1-másfél évig. Aztán rendszereződött. Ne aggódj, nincs semmi baj, ez teljesen rendben van.
2011. márc. 21. 19:24
 2/3 anonim ***** válasza:
én 11 voltam, amikor megjött.először egy hét után megjött, utána késett kb, 2 hónapot, utána megint ingadozott.most már kezd beállni, de még nem pontos.nyugi, ez tök normális, ne izgulj!
2011. márc. 21. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2011. márc. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!