Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diane tabletta miért hizlal?...

Diane tabletta miért hizlal? Hogyan hizlalhat egyáltalán néhány tabletta?

Figyelt kérdés
Ezt fogom kapni valószínűleg, de félek tőle hogy hízok majd, mert mindenki ezt mondja. De nem értem hogy lehet ettől hízni, miért? Én alig eszek, néha napokig nem is eszek mást csak kekszet. Ezek mellett is hizlalna? 45 kg vagyok, de nem is szeretnék sokkal több lenni.
2011. márc. 21. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem csak a Diane, hanem az összes fogamzásgátló tabletta járhat ilyen mellékhatással.

Nyilván nem magától a tablettától hízol el:D

Megváltoztatja a hormonháztartásod, ami kihatással lehet a testsúlyra.

2011. márc. 21. 13:48
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Azért hízlal, mert magas a hormontartalma. Nem minden esetben okoz hízást, de gyakran. Ha észreveszed, hogy feljött 3-4 kg (1-2 kg ingadozás lehet víztől is), akkor visszacsattogsz a dokihoz és megmondod, hogy hízol tőle, adjon mást. Aki 20 kilót hízik, nem 2 nap alatt hízza, csak nincs annyi esze, hogy 3 kg után orvoshoz forduljon.

(Az, hogy tabi mellett többet eszik az ember mert éhesebb, és ettől hízik, az nem igaz. Ehet többet, de az nem a tabitól van.)

2. Milyen magas vagy? Ha 155 cm-nél magasabb, és ilyen betegesen írtózol a hízástól, kérd pszichológus segítségét. Ezt indokolja az is, hogy napokig kekszen élsz. Szerinted ez az életmód hova fog vezetni? Megmondom neked: hiánybetegségekhez, amivel jó hosszú időre (néha életed végéig) tönkre lehet tenni magad.

Lehetsz 45 kg, ha a magasságod indokolja, de csak normális, vitamin-, fehérje- és rostdús étkezés mellett. Nem ezt volt a kérdés, tudom, de az egészség rovatban vagyunk, és ez is nagy problma.

2011. márc. 21. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Korábban én is szedtem Diane-t kb. 1 évig, egy dekát nem híztam tőle. Már más fajta fogamzásgátlót szedek 3 éve, és ettől sem híztam. Nem biztos, hogy hízni fogsz. Aki hízik, az is általában azért, mert a tabi növeli az étvágyat, és esetleg többet eszel. De erre oda lehet figyelni.
2011. márc. 21. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is olyan tablettát szedek ami elvileg nem hizlal,de mégis ugyanis a 10 év alatt 10 kilo jött fel,éves szinten lebpntva nem sok,de így egyszerre az.Sajnos én ugy vettem észre hogy mi nekem van az megköti a vizet a szervezetben és kinkeservesen lehet csak leadni.amúgy sportolok,lehet ha nem sporolnék még több jött volna fel.Szóval sok olyan van aminél lehet hogy a kaja nem hizlal,de a vizet benttartja.Azért nem mindekinél,szóval lehet hogy szerencsés leszel,de majd ugyis látod ha gyarapodsz.Aztán ha látod hogy hizol kérsz másikat vagy kitalálsz valami más megoldást.Reméljük nálad nem lesz gond.
2011. márc. 21. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem, akkor mindnek lehet ilyen hatása. De ha hízásnak indulok akkor visszamegyek és kész:)

Egyébként nem azért élek kekszen napokig mert nem akarok elhízni, csak havonta 7ezerből nem jut másra, és ebből még a gyógyszereimet is meg kell vennem. A hízástól is inkább azért félek mert akkor nem jönnének rám a ruháim.

2011. márc. 21. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
A Diane nem fogamzásgátló, hanem egy hormonbomba fogamzásgátló mellékhatással. Valami bőrproblémád van, hogy ezt a lórúgást akarják felírni?
2011. márc. 21. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!