Fel vagyok fúvódva, pár napja fájt alhasam, nyűgös vagyok néha feszül a mellem, mégsem jön meg miért? Most vagyok a 34. napban
Igen lehet azért, bár a tünetek terhességre utalnak, de természetesen sokminden miatt késhet (betegség, stresszes közérzet). De ha voltál fiuval az elmúlt egy hónapban akkor gondold át hogy tuti megfelelően védekeztetek e...
22/f
és élsz nemi életet? azért izgulsz hogy talán van valami?
de 16éves vagy ,nálad még normális ha késik.. egy pár napot, főleg ha idegeskedsz akkor:)
hát lettem volna fiúval deeeee a végén nemjött összeh. na mind1 szóval ott nem történt semmih sem.
de nekem mindig őő ilyen tünetekkel jön meg.
meg a nyáron is késett 5 napokat.. csak nemtom hogy mééér nemjönmeeeg.
remélem csak mer nagyon ideges voltam az elmult hónapban..
hát jah most vagyok a 34. napban.. és volt h 35. ben jött meg
nyár óta van ilyen.nyáron is sokat voltam ideges..
de amikor nemtörődtem vele akor időben jött meg.
hát akkor bízom benne...
Szia! Az utolsó válaszadónak üzenem, hogy főleg fiú létére ne ijeszgesse a kérdezőt.
stressztől, betegségtől,antibiotikumos kezeléstől késhet a menzi. Én is így vagyok,éppen a 37.napon vagyok s mdenféle menzi tünetem van,csak éppen nem jön meg. kapcsolj ki s pihenj agyilag is, mert így többet is késhet sajnos :( de ha voltál fiúval akkor csinálj tesztet.
18/L
ha nem voltál fiuval akkor szerintem ne idegeskedj!
Én voltam fiuval és nagyon ideges voltam az elmúlt hétben hogy nem jön meg, és késett 3napot de ma megjött:) de ha elmész orvoshoz és elmondod a panaszod akkor segithet:)
jha és a hónapban műtötték az apukámat,
a barátom orvoshoz járt minden héten a lábával, beteg volt apukám énis meg anyu is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!