Vitagyn C hüvelykrémet kaptam folyás ellen, lehet mellette szexelni vagy ez hogy van?
Figyelt kérdés
nem orvos mondta, hanem patikus. folyásom van és ajánlotta, hogy próbáljam meg! viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy hogyan lehet mellette szexelni? (fogamzásgátlót szedek) és írta a betegtájékoztató hogy max heti 1-2szer lehet a krémet használni.
tapasztalatok?
2011. márc. 19. 21:06
1/3 anonim válasza:
Biztos, hogy jól elolvastad a betegtájékoztatót? Mert én is használtam, és az első dobozt 6 napon át minden este kellett használni, utána pedig már tényleg csak hetente 1 vagy két alkalommal. Nekem az orvos azt mondta, hogy az első héten lehetőleg hagyjam ki a szexet (nem a Vitagyn C, hanem a folyás miatt). Mondjuk nálam az volt a folyás oka, hogy előtte elég komoly antibiotikum kúrán estem át egy betegség miatt. Nekem nagyon bevált a Vitagyn krém, 1 hét után teljesen elmúlt a folyásom. Azért, a biztonság kedvéért még pár hétig hetente 1 alkalommal használtam. Szerintem szex előtt ne használd, mert a krémben van tejsav, és esetleg a párodat csípheti egy picit.
2/3 A kérdező kommentje:
tegnap használtam először! és nem tudtam hogy kell :S
segítenél?
most van az applikátor. abba mennyi krém kell?
mert valami zárokupakot írt de én nem értem. teli kell vagy a feléig? segíts légyszíves!
köszönöm :)
2011. márc. 21. 14:02
3/3 anonim válasza:
szia, én most kaptam ugyanezt és teli kell nyomni az applikátort a krémmel, lehetőleg feküdj a hátadra és úgy próbáld meg úgy nagyon könnyen fel tudod helyezni. Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!