Folyásom van, nem valami kellemes szagú. és mindig nagyon viszket a hüvelyem körül. Hüvely gomba, vagy sokkal nagyobb baj van?
Hát valóban azért nem érdemes kezelgetni magad,mert ha nem jó rá a Canesten,akkor meg csak az iő megy, a fertőzés meg felfelé,de valóban ha gomba a Canesten Combi nagyon jó rá,ált. 6 nap alatt rendeződik.
Nem tudom hány éves vagy,fiatalnak gondollak,de ha esetleg van barátod,akivel együtt szoktál lenni,őneki is be kellene kennie magát a Canesten kenőccsel,egy pár napig.
Szia!
Nagy valószínűséggel gomba, és a Canesten Kombi sztem is jó lesz. Én tegnap kezdtem el a kúrát...nagy örömömre. Engem kb.4 nap alatt rendbe is szed, ha időben észreveszem. Ha van, fontos a párodat is kezelgetni a kenőccsel! Az én párom baromira utálja, de ez van, nekem se a legnagyobb vágyam volt ez a viszketés...ő tünetmentes, de akkor is kezeljük. Te is kezeld, még akkor is, ha azt mondja, hogy nincsen semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!