Nagyon erős a menstruációm, hogy függ össze a vérszegénységgel?
Nagyon erős, van, hogy super tamponnal is átázok egy óra alatt... hogy függ össze az erős menstruáció a vérszegénységgel?
(Am dokinál voltam és tudja de különösebben nem mondott rá semmit, vasat szedek már 3 éve de szart se használ, próbálok természetes táplálékkal vasat bevinni pl sok cékla)
Menj el másik dokihoz, mert nem normális, hogy ennyire vérzel. Simán vérszegény lehetsz, ájulás, stb. Lehet, hogy hormonális problémáid vannak.
Egyébként hány éves vagy?
fogamzásgátlót kaptál? az csökkenti a vérzés mennyiségét és időtartamát
tudom, sokan ellenzik a fog.gátlót, de neked nagy szükséged lenne rá
B12-t szedj vas mellé!
Én is vashiányos vérszegény voltam, annyira, hogy kaptam Ferrlecit kúrát (20 napon át MINDEN nap, intravénásan), de nem lett jobb a vérképem!
Aztán egy másik doki kitalálta, hogy B12 vitamin kúra kell nekem, intramusculárisan (izomba szuri) 3 hétig, heti 1x.
Na azóta tökéletes a vérképem...
Valószínűleg azért nem használ a vas kúra, mert a szervezeted ugyan felveszi, de nem tud vele mit kezdeni! A B12 vitamin segít "beépíteni" a vasat, oda, ahova kell. Sajnos tablettában nincsen tiszta B12, de valamilyen B vitamin komplexet (pl.: Vaskomplex tabletta, Ferroglobin B12 tabletta) kipróbálhatsz, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!