Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 12 leszek májusba és szinte...

12 leszek májusba és szinte nincs mellem, a barátim már melltartót hordanak és van menzeszük. Nekem eggyik se. Nektek iylen korba mekkora melletek volt? és volt már menzeszetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 23:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nagyon is megértem a 07:43-as válaszolót. Gondolkozzon el minden lány, aki ki van akadva a menstruációtól. Vannak olyan nők, akik nagyon szívesen menstruálnának, de valamilyen betegség miatt nem jön meg nekik.
2011. márc. 15. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:

"Én toppot is csak 14 évesen hordtam először, mert annyira nem volt semmi. És 13 évesen jött meg, de majdnem 14 voltam már."

Pont ugyanez, csak jelen időben :D

(hamarosan) 14/L

2011. márc. 15. 11:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én 13 vagyok és még nekem sincs semmim.Mondjuk azóta mióta kiírtad a választ eltelt 2 év,és lehet hogy neked már elérte a kosár szintet,de nekem sincs még semmi és még egy pár osztálytársamnak sem.
2013. márc. 18. 18:23
 14/16 Tűzlány_* válasza:
szia! nekem 12,5 évesen jött meg. és akkor kezten el még toppot is csak hordani..szval ne aggodj! es most vagyok 14 de még nem hordok melltartot. de elakarom most kezdenii
2013. máj. 16. 13:59
 15/16 anonim válasza:
Nkm a 85 -os és a menszeszem az kb 12 évesen jött meg .az osztalyunkban egy csomonak van oriasi melle és vn olyan is akinek 4-5 dikbe jött még és vn olyan is aki lapos és meg se jött ....ne izgulj megfog jönni és akkor majd bajlodsz vele és azt kívánod bár még se jött volna ...én is így voltam ...a fiúk a mi osztalyunkban is azokra buknak akiknek nagy melleik vannak nkm még nincs valami nagy így én nm vagyok jó ....😀😀😀😀
2016. ápr. 19. 20:38
 16/16 anonim válasza:
Szia! 13 vagyok, én csak topot hordok, és az a bizonyos van, és nincs is mell kategóriába tartozom. Meg nem jött meg, de igazábol én ennek csak örülni tudok. A helyedben én is ezt tennem, hiszen most bármikor vehetek fehér nadrágot, vagy kedvemre mehetek úszni. Sok előnye van. :)
2017. máj. 14. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!