Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véres folyásom van, mi lehet ez?

Véres folyásom van, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban felfáztam, sztem, mert náthás is voltam, meg fájt a torkom, szúrt a petefészkem mindkét oldalt, és véres folyásom volt. Kaptam a körzeti orvostól rá gyógyszert, és pár nap alatt elmúlt. Középidőben voltam egyébként.

Most, rá egy hónapjára, h. nem vagyok felfázva, megint véres folyásom van, és középidőben vagyok, és szúrkál a petefészkem.

Szóval nem tom, lehet egy hónappal ezelőtt sem volt összefüggés a megfázás és a véres folyás között!?

Nőgyógyászhoz legkorábban szerdán tudok időpontot kérni, és jövő hét hétfőnél korábbra nem is kapok...

Akinek volt már ilyen, írja meg, miről is lehet szó?

Ja, három hónapja nem szexeltem, szóval nem gyerek vagy ilyesmi...

2011. márc. 14. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Inább peteérés lehet az oka.
2011. márc. 14. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, peteéréskor lehet pecsételő vérzés
2011. márc. 14. 20:11
 3/8 A kérdező kommentje:

hááát ez a pecsételő vérzéstől messze van sajnos

ez folyás, erőteljes, és véres!

igen, valszínű összefüggésben van a peteéréssel, de sztem nem normális, h. véres!

2011. márc. 14. 21:20
 4/8 anonim ***** válasza:

Mennyire véres? Hány napig tart? Milyen jellegű a folyás? Nem olyan, mint a tojásfehérje?

Peteéréskor igen is lehet vérzés, még ha nem hiszed el, akkor is:D

2011. márc. 14. 21:27
 5/8 A kérdező kommentje:

persze, tojásfehérje-féle a folyás, nagyon erőteljes peteéréskor, már-már zavaróan, a szülés óta van ez így, előtte meg sem éreztem

na de véres?

hány napig tart?

most fordult elő másodszor

de már egyébként 3 éve szültem

szóval néhány napig tartott a múlt hónapban

most meg ma kezdődött...

és az egész hasam tájékán olyan rossz a közérzetem

egyszer mintha fel lennék puffadva, egyszer meg mintha be lennék horpadva...

2011. márc. 14. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyelőre ne stresszeld magad. Mindenképp mutasd meg orvosnak, de ez így nem tűnik kórosnak. Tényleg előfordulhat vérzés peteéréskor.
2011. márc. 14. 21:39
 7/8 A kérdező kommentje:

ok, persze, megyek

és nagyon köszönöm a válaszokat

2011. márc. 14. 21:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem szedsz esetleg fogamzásgátlót? Vagy nem szedtél? Úgy tudom, hogy az akár évek múlva is okozhat ilyet. Máskor normális a folyásod?(nem büdös, nem sárga?)
2011. márc. 14. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!