Véres folyásom van, mi lehet ez?
Múlt hónapban felfáztam, sztem, mert náthás is voltam, meg fájt a torkom, szúrt a petefészkem mindkét oldalt, és véres folyásom volt. Kaptam a körzeti orvostól rá gyógyszert, és pár nap alatt elmúlt. Középidőben voltam egyébként.
Most, rá egy hónapjára, h. nem vagyok felfázva, megint véres folyásom van, és középidőben vagyok, és szúrkál a petefészkem.
Szóval nem tom, lehet egy hónappal ezelőtt sem volt összefüggés a megfázás és a véres folyás között!?
Nőgyógyászhoz legkorábban szerdán tudok időpontot kérni, és jövő hét hétfőnél korábbra nem is kapok...
Akinek volt már ilyen, írja meg, miről is lehet szó?
Ja, három hónapja nem szexeltem, szóval nem gyerek vagy ilyesmi...
hááát ez a pecsételő vérzéstől messze van sajnos
ez folyás, erőteljes, és véres!
igen, valszínű összefüggésben van a peteéréssel, de sztem nem normális, h. véres!
Mennyire véres? Hány napig tart? Milyen jellegű a folyás? Nem olyan, mint a tojásfehérje?
Peteéréskor igen is lehet vérzés, még ha nem hiszed el, akkor is:D
persze, tojásfehérje-féle a folyás, nagyon erőteljes peteéréskor, már-már zavaróan, a szülés óta van ez így, előtte meg sem éreztem
na de véres?
hány napig tart?
most fordult elő másodszor
de már egyébként 3 éve szültem
szóval néhány napig tartott a múlt hónapban
most meg ma kezdődött...
és az egész hasam tájékán olyan rossz a közérzetem
egyszer mintha fel lennék puffadva, egyszer meg mintha be lennék horpadva...
ok, persze, megyek
és nagyon köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!