Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen fogamzásgátló módszert...

Milyen fogamzásgátló módszert használjak hosszútávon?

Figyelt kérdés
27 éves vagyok, már van kisbabánk és valószínű, hogy több nem lesz. A terhességem előtt 8 éven keresztül fogamzásgátló tablettát szedtem. Mivel hosszú távon (akár 20-30év) van szükségem v-mire kicsit tartok a tablettától, amire egyébként eddig nem volt panaszom, de nem vagyok benne biztos, hogy ha ilyen hosszú időn keresztül szedem a hormonokat az annyira ártalmatlan lenne. Vagy mégis és feleslegesen parázok? Van esetleg más javaslatotok? Óvszer kizárt. Kb. heti 4-5 alkalomról van szó.
2011. márc. 14. 18:14
 1/6 anonim ***** válasza:
köttesd el magad
2011. márc. 14. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Ilyen hosszú távra talán a spirál a legmegfelelőbb, de miért nem a nőgyógyászoddal beszéled meg ezt?
2011. márc. 14. 18:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Beszéld meg inkább a nőgyógyászoddal, de szerintem vannak olyan alacsony hormontartalmú tabletták amiktől semmi gondod nem lesz.
2011. márc. 14. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is inkább a spirált javaslom, de konzultálj az orvosoddal.
2011. márc. 14. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, fogok az orvossal is beszélni, de gondoltam előtte megkérdezem itt, mert az orvosok mindig azt a terméket ajánlják ami után pénz vagy nyaralást kapnak.
2011. márc. 14. 22:35
 6/6 Boszi41 válasza:

Igazad van az orvosok zöme részrehajló.Próbálkozz idősebb orvossal ők még a beteg érdekeit tartják szem előtt.Ha minden kötél szakad a védőnők is szóba jöhetnek.Bensőségesebb a viszony és öszintébben is tud az ember beszélgetni velük,rádásul nők ők is női problémákkal.(itt is az idősebbeket ajánlom)

Én a sterilizálást is meggondolnám,ma már nincs akadálya.Csak ne felejtsd el a mostani technikával ez végleges és nem forditható vissza.De ezt is elmondja bővebben akár a védőnő is.

Remélem megtalálod a megfelelő megoldást.

2011. márc. 15. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!