Előnedvtől vízben lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehetséges elméletben, hiszen akkor strandon, uszodában rendszeresen esnének teherbe a nők, ha ez így működne :)
De ha együtt fürdök a barátommal és mondjuk az ölében ülök, akkor a hüvelyem elég közel van a péniszéhez, hogy bejusson előnedv nem?
Lehet butaságot kérdezek, de ilyet még nem csináltam és jobb utánajárni szerintem a dolgoknak!
Köszönöm a válaszokat!
17/L
2011. márc. 13. 20:48
1/5 anonim válasza:
Ilyen módon nem lehetsz terhes!
2/5 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy az olasz tinik között állítólag még most is elég elterjedt az a tévhit, miszerint csókolózástól teherbe lehet esni, nem buta kérdés :D
3/5 anonim válasza:
Előző:
Tényleg? Mert akkor annyira nem is vagyunk hülyék, mi magyarok... :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért Olaszországban elég durva dolgokat hisznek :)
2011. márc. 15. 14:03
5/5 anonim válasza:
hát én szeretkeztem már úgy a barátommal tusolás közben. meg kád vízben, de nem történt semmi. nem érdemes fosni mert akkor az a következménye h ideges leszel és késni fog a menstruációd. maradhatsz az ölében, csak akkor ne tegye be neked és akkor nem lesz gond ;)
L*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!