Budapesti vagyok. 17 kerületben lakom. 17 éves lány vagyok, először mennék el nőgyógyászhoz. Hova kell mennem?
srác vagyok de szeritnem a 17.-ik kerületi helyre kell menned mert hivatalosan oda vagy bejelentve mármint a lakcim. tehát 17kerbe keress egyett.
amugy meg szeirntem mindegy h szoknya vagy gatya ugy is lekell vetköznöd. és TB kártyát vinni kell mindenképpen. szerintem ugyanugy megy mint egy sima orvosnál, a körzet számit és a TB kártya. jah és személyit is vigyél.
Szia, először totál mindegy hogy hova mész. Te döntöd el, mehetsz az SZTKba is, és rögtön magándokihoz is. Én Bően ajánlanám nked Dr. Timmermann Gábor doktor urat, ős nagyon kedvesm precíz.
www.timmermann.hu
Csak TB kártya kell, és pár dolgot kérdez majd, hogy pl mikor volt az utolsó mensid, ezt fontos tudnia, szültél-e már, volt-e vetlésed, stb.
Mindegy hogy mibe mész, mert pl ott nála van egy praván, ott kell deréktól lefelé levetkőzni, és felfeküdni a vizsgáló székre. Zokni maradhat. A rákszűrés nem fáj, picit kellemetlen, de tényleg nem vészes, és alig tart pár percig. Ne izgulj! A dokinál ez a vizsgálat kb 6 ezer ft. Ha az SZTKba mész, ott ingyenes. :))
Először nézz ki magadnak egy olyan orvost,
aki valamennyire szimpatikus, nézdd meg mikor van ott
és úgy menj oda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!