Szerintetek megopróbáljam? Szegeden a Női Klinikán végeznek hőkamerás állípot felmérést illetve mellvizsgálatot.
Én nem Szegeden, máshol csináltattam ilyen vizsgálatot.
Hát, mégegyszer nem tenném, én csalódtam benne. A férjemmel egyszerre csináltattunk teljes testről, majdnem szó szerint egyezett az eredmény, értékelés.
A mellnél nem mindegy hogy a ciklus milyen időszakában mész. Erre kérdezz rá, ha rászánod magad .
Szegedi vagyok, de én Pesten voltam kb. 3 éve. Az árra már nem emlékszem.
Nem akarok hülyeséget mondani arról mit mondott az orvos, mikor nem érdemes a mellet nézetni. De szerintem, ha felhivod őket, és érdeklődsz, biztos megmondják. Az még nem kötelez semmire sem.
Én Debrecenben voltam, a végső elkeseredés szélén egy betegséggel kapcsolatosan. Szemfényvesztés az egész. Arra ment ki a dolog, miután minden orvosi papíromat elkérték, hogy az azokon lévő dolgokat "megállapította", és minden áron rá akart beszélni a colon hidroterápiára, amit a tb nem támogat, de most "akciósan" 78000 Ft, és csak két hétig kell a szállást fizetnem Pesten pluszban. Hát én még egyszer soha...
Egy MR vizsgálat sokkal alaposabb, részletesebb, és több mindenre fényt derít.
Ja, a reklámban az volt, hogy az aranyeret is ki tudják mutatni külön vizsgálat nélkül, hát mivel erről nem volt papírom, ez lemaradt az értékelésből, pedig akkor volt aranyerem még...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!