Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek megopróbáljam?...

Szerintetek megopróbáljam? Szegeden a Női Klinikán végeznek hőkamerás állípot felmérést illetve mellvizsgálatot.

Figyelt kérdés
Dr. Hernády és Dr. Bito. Volt már valaki? Ismeritek az eljárást? Megbízható?
2011. márc. 8. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Én nem Szegeden, máshol csináltattam ilyen vizsgálatot.

Hát, mégegyszer nem tenném, én csalódtam benne. A férjemmel egyszerre csináltattunk teljes testről, majdnem szó szerint egyezett az eredmény, értékelés.

A mellnél nem mindegy hogy a ciklus milyen időszakában mész. Erre kérdezz rá, ha rászánod magad .

2011. márc. 8. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Neked erről mondtak vm-t?Én úgy tudom,hogy talán menstruáció utáni napokban a legjobban látható(tapintható) ha van valami.Köszönöm a válaszod.Neketk mennyivolt és hol voltatok?Itt a mell 10 000 az egész test 16 000.
2011. márc. 8. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Szegedi vagyok, de én Pesten voltam kb. 3 éve. Az árra már nem emlékszem.

Nem akarok hülyeséget mondani arról mit mondott az orvos, mikor nem érdemes a mellet nézetni. De szerintem, ha felhivod őket, és érdeklődsz, biztos megmondják. Az még nem kötelez semmire sem.

2011. márc. 8. 16:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm és várom mások tapasztalatát is.
2011. márc. 8. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én Debrecenben voltam, a végső elkeseredés szélén egy betegséggel kapcsolatosan. Szemfényvesztés az egész. Arra ment ki a dolog, miután minden orvosi papíromat elkérték, hogy az azokon lévő dolgokat "megállapította", és minden áron rá akart beszélni a colon hidroterápiára, amit a tb nem támogat, de most "akciósan" 78000 Ft, és csak két hétig kell a szállást fizetnem Pesten pluszban. Hát én még egyszer soha...

Egy MR vizsgálat sokkal alaposabb, részletesebb, és több mindenre fényt derít.

Ja, a reklámban az volt, hogy az aranyeret is ki tudják mutatni külön vizsgálat nélkül, hát mivel erről nem volt papírom, ez lemaradt az értékelésből, pedig akkor volt aranyerem még...

2011. márc. 8. 19:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Inkább menj mammográfiára meg uh-ra
2014. jún. 14. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Drága

Legjobb az uh/ MR

2014. jún. 14. 15:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!