Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandó pisilési ingert érzek...

Állandó pisilési ingert érzek ez normális?

Figyelt kérdés
Pár napja fogyozom és napi 2-3l vizet iszom.Állandoan a wc re kell járnom mert mindíg azt érzem hogy pisilnem kell.Ez normális.Van felrakva nekem spirál az nem okozhat ilyen problémát?
2009. febr. 19. 06:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem fáztál fel véletlenül? Akkor szokott az állandó pisilési inger előfordulni, viszont akkor kellemetlen szúró érzés és kíséri.
2009. febr. 19. 07:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam a felfázás két féle képpen szokott kijönni, az egyik amikor az inger egyfolytában ott van, de amikor wc-re megyek egyszerűen alig pisilek és csíp. A másik a "kellemesebb", amikor bár negyedóránként kell járnom, de rendesen megy minden. :)

Esetleg az is megzavarhatja a szervezetedet, hogy hirtelen többet iszol mint szoktál. Lehet hogy majd hozzászokik a szervezeted, de ha nem múlik el mindenképpen keress fel egy orvost.

2009. febr. 19. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Osztom mindket elottem valasozlo velemenyet,szerintem felfaztal,jelenleg engem is ugyanez kinoz.Nagyon egeszseges a fokhagyma-tea ilyenkor,vagy a foghagyma mas modon valo fogyasztasa.Budos de jo!:)
2009. febr. 20. 07:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Még soha nem volt ilyen érzésem felfázás miatt,eddig csak a vesém fájt.
2009. febr. 20. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez lehet hólyaghurut. Menj vele dokihoz és felír egy port, amitől elmúlik (sajnos nem ugrik be a neve).
2009. febr. 20. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!