Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen kockázatai vagy negatív...

Milyen kockázatai vagy negatívumai vannak a mellbimbó piercingnek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 00:32
 1/7 anonim ***** válasza:
28%

Hogy minden normális ember, aki meglátja hülye fszkalapnak fog nézni.

Amúgy meg hepatitis-b, -c, AIDS, durva gennyes gyulladás, herpesz, papilloma, stb.

2011. márc. 7. 03:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Nemár, manapság kb. minden 3. 30 év alatti városi fiatalnak van :P
2011. márc. 7. 08:01
 3/7 anonim ***** válasza:
21%

De nem értem ,télleg. Mutasd meg a sok csengőscsöcsösnek

, h. nekem akkor sincs vazze, mikor ti mát a 10.-et szúrjátok át a mogyorószacskón.

Miért nincs? Csak.

És akkor még a betegségekről szó se volt, csak h. nem mész fejetlenül a divat" után. Sztem. Cső.

2011. márc. 8. 05:17
 4/7 anonim ***** válasza:
43%

Ha minden rendben zajlik, a sebészeten, ahol felrakják neked, tisztaság van, akkor baj nem lehet. Nagy!

Ez a piercing rendkívüli mértékben megnöveli az önbecsülésed, mivel a strandon majd látni lehet, milyen bátor vagy. És nem utolsó sorban ráakaszthatod a szekrénykulcsodat, meg a kis bukszádat, és ugy mehetsz bele a medencébe.

2011. márc. 13. 22:01
 5/7 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem, tetszik ahogy kiéz. Olyanok véleménye érdekelne akiknek van.
2011. márc. 13. 22:04
 6/7 anonim ***** válasza:
42%
Ne haragudj, de én is azt írom neked, hogy erősen gondolkozz el ezen, mielőtt szétlyuggattatod a mellbimbóidat. Egyébként én még nem tapasztaltam, hogy a nagyvárosi ifjak közül minden 3.-nak fityegne egy karika a melléből, pedig bp-i strandokon elvileg látni kellene a fémes tömeget. Szóval, ne hamarkodd el a döntést!
2011. márc. 14. 01:08
 7/7 klaudia.94 válasza:
0%
Nekem a csiklómban van pirszing. Ha vigyázol rá akkor semmi bajod sem lesz! A vad sexet kerüld vele, és higiénikusan ápold.
2011. márc. 14. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!