18 éven aluli lányok elmehetnek szülő nélkül nőgyógyászhoz, csak sima vizsgálatra?
Minek akar elvinni előtte dokihoz? Nem tökre mindegy ez neki? Szerintem ez a magányügyed, oké, hogy az anyád, de akkor is van neked is magánéleted. Még jó, hogy én anyám jófej volt, és tudta, hogy ha megtiltja, akkor is ugyanúgy fogjuk csinálni, csak az ő tudta nélkül.
Jaj de szerettem azt a srácot. :S
Amúgy ha hazudozol, úgyis kiderül, és nagyon nagyon mérges lesz rád.
Oké, elvisz. És akkor mi van? Csak nem akar bemenni veled a vizsgálat alatt! Vagy igen? Mert az már perverz szerintem!
Ha pedig nem megy be, akkor orvosi titoktartás, senki nem fogja neki elmondani, h. már nm vagy szűz.
Nem értem a problémádat. 16 leszel novemberben. Elmész a dokihoz, kérsz időpontot és bemész hozzá. Én is egyedül mentem 16 évesen.
Másik: tudod mi az a titoktartás? Tilos édesanyádnak beszámolnia róla, hogy már nem vagy szűz. Akkor is tilos, ha rákérdez. Ezt minden orvos tartja, mert az állása múlik rajta.
Ha problémád van, akkor az a legelső, hogy az orvos megnézze az okát. Lehet, hogy csak beszélgetés lesz, lehet, hogy vizsgálat. Ezt majd eldönti.
Ha nem mész el, annak nagy ára lehet, az egészséged!
A kérdésed az volt: Elmehet-e fiatalkorú egyedül nőgyógyászhoz. A válasz: IGEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!