Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 éven aluli lányok elmehetne...

18 éven aluli lányok elmehetnek szülő nélkül nőgyógyászhoz, csak sima vizsgálatra?

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 23:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Mert már nem vagyok szűz.. :SSS
2011. márc. 5. 00:16
 12/23 anonim ***** válasza:
Jajj, de hát mondd el nekik. Én is elmondtam. Nem ettek meg. Ennyi idős voltam én is.
2011. márc. 5. 00:43
 13/23 A kérdező kommentje:
elmondanám :S csak az a baj, hogy anya kiszabta a minimum életkort. 16.. és előtte meg még el akar vinni dokihoz meg ilyenek.. és nekem meg nem igazán sikerült betartanom ezt a minimumot :S... és ..lehet nem ölne megérte..de nagyon nem venné jó néven és félek igazából elmondani:S... lehet később elmondom csak hát nem tudom :/
2011. márc. 5. 00:51
 14/23 anonim ***** válasza:

Minek akar elvinni előtte dokihoz? Nem tökre mindegy ez neki? Szerintem ez a magányügyed, oké, hogy az anyád, de akkor is van neked is magánéleted. Még jó, hogy én anyám jófej volt, és tudta, hogy ha megtiltja, akkor is ugyanúgy fogjuk csinálni, csak az ő tudta nélkül.

Jaj de szerettem azt a srácot. :S

Amúgy ha hazudozol, úgyis kiderül, és nagyon nagyon mérges lesz rád.

2011. márc. 5. 00:56
 15/23 A kérdező kommentje:
Én se értem.. és meg is mondtam neki hogy előtte hozzám ne árjen a doki tök fölösleges.. meg mit tudom én.. hát.. sokszor hazudtam a szemébe erről a dologról másról nem.. ugyhogy most már túl sokat nem veszíthetek.. várni akarok 16 ig.. és az még novemberben lesz :S még jó messze.. és addig szingli leszek x"D vagy nem tudom :DDD
2011. márc. 5. 00:59
 16/23 anonim ***** válasza:

Oké, elvisz. És akkor mi van? Csak nem akar bemenni veled a vizsgálat alatt! Vagy igen? Mert az már perverz szerintem!

Ha pedig nem megy be, akkor orvosi titoktartás, senki nem fogja neki elmondani, h. már nm vagy szűz.

2011. márc. 5. 01:03
 17/23 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom:| nem merem megkockáztatni hogy elvigyen... :S
2011. márc. 5. 01:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Egyedül simán elmehetsz!Szerintem neked is jobb meg az orvosok is jobban szeretik mert akkor a páciens őszintébben válaszol stb...
2011. márc. 5. 09:05
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :) !!!
2011. márc. 5. 10:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem értem a problémádat. 16 leszel novemberben. Elmész a dokihoz, kérsz időpontot és bemész hozzá. Én is egyedül mentem 16 évesen.

Másik: tudod mi az a titoktartás? Tilos édesanyádnak beszámolnia róla, hogy már nem vagy szűz. Akkor is tilos, ha rákérdez. Ezt minden orvos tartja, mert az állása múlik rajta.

Ha problémád van, akkor az a legelső, hogy az orvos megnézze az okát. Lehet, hogy csak beszélgetés lesz, lehet, hogy vizsgálat. Ezt majd eldönti.

Ha nem mész el, annak nagy ára lehet, az egészséged!

A kérdésed az volt: Elmehet-e fiatalkorú egyedül nőgyógyászhoz. A válasz: IGEN!

2011. márc. 5. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!