Mit jelent a nőgyógyászati labor leleten ez? (ultrahang)
Lelet:V.UH:36x42 mm-es ut.corpus,benne egy 8mm-es end.Cysta nem látható.Douglasban kevés folyadék.
16/L
januárban kimaradt a menstruációm...februárban elmentem nőgyógyászhoz és 3* voltam vizsgálaton mindig talált cisztát...most mondta hogy folyadék arra utalhat hogy a ciszta kifakadt...viszont azt mondta szerdán megbeszéljük a többit...1 hónapja járok dokihoz és soha nem mond semmit mi a bajom...:\\ kezdek aggódni...
végülis nincs semmi gond?
terhesség kizárva?
Nincs nagy baj, volt egy cisztád, ami kifakadt, és ez jó! Későbbiekben kell figyelni visszatér-e?
és igen, menses előtt vagy, így a méhnyálkahártya vastagsága is normális, és nem vagy terhes, mert akkor más is szerepelne a leleteden.
Értem!
Nagyon szépen köszönöm a választ :) most megnyugodtam :)
valószínűleg kell vissza járnom...mert ugyan úgy nem múlik el a has görcsölésem... 2-3 napja alig bírok aludni...annyira görcsöl...nappal alig fáj elvagyok..nincs semmi gond...viszont a gyógyszer nem használ
lehet össze függhet a felfázással? December óta járok fül orr gégészetre is mert a torkomban baktérium van...ami miatt ki kell venni 1 hónap múlva a mandulám...csak meg kell még várni egy eredményt Győrből...és a felfázásom sem múlik pedig 2 antibiotikumot szedtem már be mindkettőre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!