Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 22 évesen baj ha valaki...

22 évesen baj ha valaki cigizik fogamzásgátló szedése mellett, esetleg évekig?

Figyelt kérdés
Milyen következményei lehetnek, mennyire veszélyes? A doki persze azt mondja le kell szokni, de mki leszokik aki fogigátlót kezd el szedni?
2011. márc. 4. 09:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem kellene de én dohányzom a fogamzásgátló szedése mellett. A betegtájékoztatóra rá van írva, hogy növeli a trombózis, érszűkület kockázatát.
2011. márc. 4. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
21%
Nem baj. Ha a tüdőrák mellé még trombózis is kell, akkor nem baj. Mindenki úgy öli meg magát, ahogy jólesik neki.
2011. márc. 4. 10:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Még jobban megnő az esélyed a trombózisra. A fogamzásgátló tabletta egy gyógyszer, aminek nagyon csúnya mellékhatásai is lehetnek, nem pedig szőlőcukorka...
2011. márc. 4. 11:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan 17 éves osztálytársam, aki kórházba került trombózis miatt. Nem vicc, bele lehet halni, ha olan helyen van. Ennyit nem ér a cigi, ami amúgy is kinyírna, nemn gondolod? L27
2011. márc. 4. 18:31
 5/8 A kérdező kommentje:
És az számít ha most cigizek, de ha elkezdem szedni akkor nem gyújtok rá vagy csak napi egy két szálat szívok el? Az hogy a múltban mennyit cigiztem az nem számít, csak ha már szedem akkor igaz??
2011. márc. 4. 18:41
 6/8 anonim válasza:
nemrég volt a hírekben, hoy több nő halálát is ez okozta. huszonévesek voltak, szívroham vitte el őket. de egészségedre. azért ha mégis lesz babád, közben letehetnéd...
2011. márc. 6. 18:04
 7/8 A kérdező kommentje:
El sem olvastad amit írtam... a kérdés alatt írtam kommentbe, hogy ha elkezdem szedni, akkor leteszem vagy napi 1-2 szál. Ha gyerekem lesz tuti nem gyújtok rá, de az még odébb van:)
2011. márc. 7. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha meg tudod tenni, hogy csak 1-2 szál, vagy ha gyereked lesz, akkor egy sem, akkor mi értelme van egyáltalán rágyújtani. Ezek szerint nincs rá szükséged, menőnek pedig szerintem nem menő.

Egyszerűn csak szokj le szerintem :)

Amúgy nem értek hozzá, tehát ne vedd készpénznek amit írok, de úgy tudom, hogy ha abbahagyod a dohányzást, attól függően milyen masszívan dohányoztál, pár hét vagy hónap alatt kiürül a méreg a szervezetedből. Ezért arra gondolok, hogy a korábbi dohányzás nincs hatással a későbbi tablettaszedés alatt.

De mondom, ezt csak én logikáztam ki, nem biztos hogy így van. Szerintem ha rákeresel, biztos van erről valami orvosok által írt cikk.

2011. márc. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!