Ha erős vérzés miatt beveszek egy Rutascorbint, lehet valami probléma belőle?
Figyelt kérdés
Ugye ez egy vérzéscsökkentő, csak nem épp ilyen célokra találták ki. Nem rendszeresen szedném, csak egy-egy alkalomról lenne szó. Meddig tart a hatása, kb hány órán keresztül?2011. márc. 3. 14:43
1/5 anonim válasza:
Ez nem vérzéscsillapító! Semmiféle hatással nem lesz, pláne nem egy szem.
2/5 A kérdező kommentje:
Pont, hogy vérzéscsillapító, akkor is fel szokták írni, ha valakinek sokat vérzik az orra vagy terhesség alatt barnázik...
2011. márc. 3. 15:34
3/5 anonim válasza:
Ez érfalerősítő. Ez nem egyenlő a vérzéscsillapítással.
Ha valakinek sokszor vérzik az orra, akkor gyakran elpattannak az erei. Azért kapja a Rutascorbint, hogy erősebbek legyenek az erei és ne pattanjanak el.
Naponta 3 szemet kell szedni, és időbe telik mire hatása lesz. Nekem vérplazma adáskor elpattant a vénám, arra kellett Rutascorbint szednem, segít a vérömlenyek felszívódásában is.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, dehogy vérzéscsillapító!!! Nem tudom, honnan szedted ezt. Kapillárisok gyengesége esetén adjuk pl... Vérzéscsillapító például az Exacyl. De ezt nem fogod megkapni vény nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!