Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szex után mennyi idő múlva...

Szex után mennyi idő múlva "érzi meg" a lány, hogy terhes? Mennyi idő múlva jelentkeznek a "tünetek"?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 07:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha kimarad a mensesed, de van aki már hamarabb is érzi a hányingert, érzékeny szagokra, undorodik kajától, kávé illatától, vagy épp zabál és megkíván dolgokat.

Kérdésedben némi kétségbeesést érzek, ha félsz hogy teherbe esel és még friss volt az dolog, vegyél esemény utáni tablettát, akkor megspórolsz magadnak majd egy hónap rettegést. Saját tapasztalatból mondom. De az esemény utánit sem lehet túlzásba vinni. Inkább vegye a fiú a fáradtságot is használjon gumit. Ha önfejű és nem akarja, ne tett ki magad a teherbeesés veszélyének. Nem ér annyit egy pasi sem.

2011. márc. 3. 08:51
 2/5 anonim válasza:
En a nemvart napjan negativat teszteltem,de megis ereztem,hogy meg kell ismetelni,mivel ereztem ,hogy van valami.Ra 3napra halvany pozi lett,utana par napra mar eros 2csikom volt.De en a nemvart napjatol figyeltem a valtozasokat es tudtam,hogy valami valtozas van.Szerintem te is figyeld meg ,hogy mi masabb ,illetve hogy hogyan erzed magad,mert ilyenkor vannak rosszulletek amik mashoz nem hasonlithatoak.A masik a faradtsag.En elejetol kezdve mindig aludni tudtam volna...az ehsegerzetrol nem is beszelve.
2011. márc. 3. 09:59
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem nem, szerencsére nincs semmi gond, csak azért kérdeztem, mert hallottam egy pár ismerősömtől, hogy ő másnap egyszerűen "megérezte" hogy terhes... Ez létezhet? Vagy csak utólag megmagyarázza az ember?
2011. márc. 3. 21:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Én is hallottam hogy van aki megérzi, barátnőm is ezt mondta.
2011. márc. 4. 18:26
 5/5 tigress ***** válasza:

Van aki, pár nap, van akinek kilenc hónap múlva esik le a tantusz, hogy ez utóbbit ne tárgyaljuk túl... A többinek meg a kettő között.

De van néha úgy is, hogy a pasi válik terhessé...

... a lány számára...

Ilenkor a pasi talpára útilaput illik kötni :D

2011. márc. 10. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!