Barátcserje rövid ciklusra? Hol szerezzem be? Melyiket? Tapasztalatok?
"Az orvos azt mondta bajom nincs, de ha majd teherbe akarok esni, akkor ez baj lesz, ha addig nem zavar akkor nem kell vele foglalkozni. "
Ez milyen már? Ha nincs bajod, van rendes peteérésed, akkor nem lesz baj akkor sem, ha gyereke szeretnél.
Ha meg nincs peteérésed, akkor igenis baj van.
A sima barátcserje kapszulát úgy tudom megszüntették. A Premens tablettában meg a Mastodynonban úgy tudom van:)
De ha bemész egy patikába, vagy ilyen gyógynövényes boltba, akkor biztosan segítenek:)
Hát közel sem biztos, hogy a fogamzásgátló rendbe teszi. Nincs vmi tipped, hogy mi oka lehet a peteérés kimaradásának? Túlzottan stresszes vagy? Esetleg sokat fogytál mostanában?
Anyukádnak megoldódott magától?
neki azután rendeződött viszonylag, h szült. Az biztos, h stresszes volt az elmúlt időszak, de nem fogytam.Azt mondta ha 3 hónapja van ez, akkor az még nem kóros. Nem szeretnék feleslegesen hormont beszedni, hátha helyrehozza. Sajnos ezt a barátcserjét elfelejtettem tőle megkérdezni, azért érdeklődöm itt, h vajon jó lehet-e a problémámra
köszi
00:14-es vagyok
Nekem is 21 naposak voltak a ciklusaim, (most vagyok 19, pár éve ilyen), de nem emiatt kezdtem szedni, hanem mert miután megjött, és elmúlt, rá pár napra megint megjött 2-3napra. Na ez a gyógyszer a 3.doboz után hat, tehát 3 hónap után fejti ki hatását. Nekem a 2.doboztól kezdett jobb lenni, mostmár 1napos késéssel jön meg, 7 naposak a menstruációim, nem 8-9 ahogy régebben volt, nem görcsölök, nem fáj előtte a mellem, és nem jön meg soron kívül. (most szedem a 4. dobozzal)
Szóval nekem nagyon bevált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!