Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barátcserje rövid ciklusra?...

Barátcserje rövid ciklusra? Hol szerezzem be? Melyiket? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
nagyon megrövidültek a ciklusaim(21 naposak kb). Az orvos azt mondta bajom nincs, de ha majd teherbe akarok esni, akkor ez baj lesz, ha addig nem zavar akkor nem kell vele foglalkozni. Hallottam a barátcserjéről, és próbáltam olvasgatni róla, de mindenki mást ír. Kinek vált be? A célom annyi, h visszaálljon a ciklusom. Megéri? Melyik típus?
2011. márc. 2. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:

"Az orvos azt mondta bajom nincs, de ha majd teherbe akarok esni, akkor ez baj lesz, ha addig nem zavar akkor nem kell vele foglalkozni. "

Ez milyen már? Ha nincs bajod, van rendes peteérésed, akkor nem lesz baj akkor sem, ha gyereke szeretnél.

Ha meg nincs peteérésed, akkor igenis baj van.

A sima barátcserje kapszulát úgy tudom megszüntették. A Premens tablettában meg a Mastodynonban úgy tudom van:)

De ha bemész egy patikába, vagy ilyen gyógynövényes boltba, akkor biztosan segítenek:)

2011. márc. 2. 22:14
 2/6 A kérdező kommentje:
azt mondta szedhetek 3 hónapig fogamzásgátlót az rendbe teszi. valószínűleg nincs peteérésém, de csak 3 hónapja tart, és az anyukámnak is voltak ilyen időszakai fiatalabb korában.
2011. márc. 2. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát közel sem biztos, hogy a fogamzásgátló rendbe teszi. Nincs vmi tipped, hogy mi oka lehet a peteérés kimaradásának? Túlzottan stresszes vagy? Esetleg sokat fogytál mostanában?

Anyukádnak megoldódott magától?

2011. márc. 2. 22:29
 4/6 A kérdező kommentje:

neki azután rendeződött viszonylag, h szült. Az biztos, h stresszes volt az elmúlt időszak, de nem fogytam.Azt mondta ha 3 hónapja van ez, akkor az még nem kóros. Nem szeretnék feleslegesen hormont beszedni, hátha helyrehozza. Sajnos ezt a barátcserjét elfelejtettem tőle megkérdezni, azért érdeklődöm itt, h vajon jó lehet-e a problémámra

köszi

2011. márc. 2. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
A Premens tabletta 20mg barátcserjét tartalmaz tablettánként. Napi egyet kell szedni, egy havi adag van egy dobozban, kb 3000FT. Bármelyik patikában beszerezhető, nem vényköteles.
2011. márc. 3. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:

00:14-es vagyok

Nekem is 21 naposak voltak a ciklusaim, (most vagyok 19, pár éve ilyen), de nem emiatt kezdtem szedni, hanem mert miután megjött, és elmúlt, rá pár napra megint megjött 2-3napra. Na ez a gyógyszer a 3.doboz után hat, tehát 3 hónap után fejti ki hatását. Nekem a 2.doboztól kezdett jobb lenni, mostmár 1napos késéssel jön meg, 7 naposak a menstruációim, nem 8-9 ahogy régebben volt, nem görcsölök, nem fáj előtte a mellem, és nem jön meg soron kívül. (most szedem a 4. dobozzal)

Szóval nekem nagyon bevált:)

2011. márc. 3. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!