Méhpempőről vélemények?
Figyelt kérdés
Érdemes szednem 17 évesen? Olvastam, hogy csökkenti a fáradtságérzetet és segíti a bőrproblémákat, na meg, hogy az "élet vize" :D2011. márc. 2. 20:57
1/2 anonim válasza:
Tudod, ha Neked az eletmodod stresszes, akkor hiaban fogod ezt fogyasztani, mivel a faradtsagnak es a borproblemadnak valoszinuleg, hogy a stressz az oka, tehat az okot kell megszuntetni.
Csalanteat fogyasszal, mivel ez nagyon jo vertisztito, de verkepzo is, tehat mar frissiteni fog.
Nyugtatoteat fogyasszal, s mellette meg lehet koromviragteat is, s ezek fogjak megszuntetni a panaszaidat.
2/2 anonim válasza:
én csak jókat olvastam róla itt a neten. fórumokon is dicsérik. szerintem olvass utána. google
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!