Mi lehet? Terhesség, daganat? HELP!
Ma voltam nőgyógyásznál.2 hónapja járok petefészek cisztával rendszeresen vissza.
2 napja annyira görcsöl a hasam esténként hogy nem tudok aludni tehát ma is elmentem. Megkérdezte tőlem hogy mivel védekezünk a barátommal és biztos hogy nem e vagyok terhes?
A válaszom az volt hogy óvszerrel és biztos hogy nem.
Ha terhes lennék 2 hónapos terhesnek kéne lennem azt pedig akár milyen rossz géppel látnia kellene.Nem?
(Decemberben a barátom egyszeri alkalommal bedugta a péniszét gumi nélkül kb. fél percre->ez miatt lehetnék terhes)
januárban kimaradt a menstruációm...februárban már látnia kellett volna ha terhes vagyok...februárban megjött 6.-án azóta még nem jött meg...kaptam curam antibiotikumot ami már elfogyott rég és írt fel fogamzásgátlót is amit még nem kezdtem el szedni...
(+ lehet mandula műtétre kell mennem mert baktérium van a torkomban ... és fel is vagyok fázva)
A lényeg hogy a mai vizsgálaton mondta azt is hogy valamit látott (3*5 mm) kérdeztem mit talált de semmi konkrétat nem mondott...Pénteken mennem kell kórházba hogy jobb géppel tudjon megvizsgálni...
Szerintetek mi lehet?:\ nagyon félek :(:(:(:(
16/L
nem mondta pontosan hogy hol találta...
most is nagyon görcsöl a hasam és ez 3 napja így megy...:(
a gyógyszer sem hat... már nem tudok mit csinálni...egyszerűen megőrülök...
a doki sem adott semilyen gyógyszert...valahogy csak kibírom péntekig...
édesanyám is nagyon aggódik hogy terhes vagyok...de hát szerintem képtelenség...egyszer sem szakadt ki a gumi és azon az egy alkalmon kívül nem is szeretkeztem a barátommal gumi nélkül...
remélem semmi komoly...és elvileg 4-5 nap múlva kellene megjönnie...szóval az is lehet hogy azért görcsöl ennyire?
soha nem görcsöltem nagyon menstruációkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!