Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet? Terhesség, daganat?...

Mi lehet? Terhesség, daganat? HELP!

Figyelt kérdés

Ma voltam nőgyógyásznál.2 hónapja járok petefészek cisztával rendszeresen vissza.

2 napja annyira görcsöl a hasam esténként hogy nem tudok aludni tehát ma is elmentem. Megkérdezte tőlem hogy mivel védekezünk a barátommal és biztos hogy nem e vagyok terhes?

A válaszom az volt hogy óvszerrel és biztos hogy nem.

Ha terhes lennék 2 hónapos terhesnek kéne lennem azt pedig akár milyen rossz géppel látnia kellene.Nem?

(Decemberben a barátom egyszeri alkalommal bedugta a péniszét gumi nélkül kb. fél percre->ez miatt lehetnék terhes)

januárban kimaradt a menstruációm...februárban már látnia kellett volna ha terhes vagyok...februárban megjött 6.-án azóta még nem jött meg...kaptam curam antibiotikumot ami már elfogyott rég és írt fel fogamzásgátlót is amit még nem kezdtem el szedni...

(+ lehet mandula műtétre kell mennem mert baktérium van a torkomban ... és fel is vagyok fázva)

A lényeg hogy a mai vizsgálaton mondta azt is hogy valamit látott (3*5 mm) kérdeztem mit talált de semmi konkrétat nem mondott...Pénteken mennem kell kórházba hogy jobb géppel tudjon megvizsgálni...

Szerintetek mi lehet?:\ nagyon félek :(:(:(:(

16/L

2011. márc. 2. 18:32
 1/2 anonim válasza:
nekem most volt egy olyan dolog,hogy eléggé fájt a hasam és találtak egy kis duzzanatot,amit nem tudtak,h mi,de nekem nagyobbat, két nap múlva visszamentem és kiderült,h vmi bélkacs vagy mi lehetett ott..mondjuk neked a petefészkeden talált?
2011. márc. 2. 19:18
 2/2 A kérdező kommentje:

nem mondta pontosan hogy hol találta...

most is nagyon görcsöl a hasam és ez 3 napja így megy...:(

a gyógyszer sem hat... már nem tudok mit csinálni...egyszerűen megőrülök...

a doki sem adott semilyen gyógyszert...valahogy csak kibírom péntekig...

édesanyám is nagyon aggódik hogy terhes vagyok...de hát szerintem képtelenség...egyszer sem szakadt ki a gumi és azon az egy alkalmon kívül nem is szeretkeztem a barátommal gumi nélkül...

remélem semmi komoly...és elvileg 4-5 nap múlva kellene megjönnie...szóval az is lehet hogy azért görcsöl ennyire?

soha nem görcsöltem nagyon menstruációkor

2011. márc. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!