Mira87 kérdése:
Missed abortusz után 3 hónappal normális ha fáj a hasam?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja volt missed abortuszom és még mindig fáj a hasam ott ahol megtapadt a petezsák. Nem tudom normális-e? Ha már bármi féle fizikai munkát csinálok húzódik, fáj és még az együttlét a párommal is fájdalmas,sőt inkább utána... Kisebb műtét volt ,negyed óra helyett 2 órás volt. A terhességemet elveszítettem,a vetélés megkezdődött de csak zsugorodott és nem lökődött ki. Lehet van aki emlékszik rám,bár akkor a várandóság rovatban kérdeztem tőletek... :( Köszönöm előre mindenkinek :)Lassan 3 hónapja volt missed abortuszom és még mindig fáj a hasam ott ahol megtapadt a petezsák.2011. febr. 27. 21:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem menj vissza a nőgyógyászodhoz.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez nem normális. Én is azt tanácsolom, mielőbb jelentkezz be a nőgyógyászhoz és vizsgáljon meg alaposan! Lehet, hogy nem tudsz újra teherbe esni, ha nem kezelik vagy súlyosabb bajod is lehet. Ilyennel nem szabad játszani! Remélem azért, hogy semmi komoly!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Szerdán már megyek :S
2011. febr. 28. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!