Ha fél éve hogy nem jött meg de lefeküdtem valakivel akkor teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 14:27
1/10 anonim válasza:
De már elmúlt vagy miért nem jött meg? Mert, ha már elmúlt kisebb rá az esély, de ez szerintem attól is függ, hogy hány éves vagy.
2/10 anonim válasza:
Igen, teherbe eshetsz, mert ovulálhatsz. Ha fél éve nem menstruálsz, akár orvoshoz is elmehettél volna.vagy elmentél?
3/10 A kérdező kommentje:
19 vagyok.Voltam dokinál. Sose volt rendszeres mensim. Ezért kérdezem hogy olyan is lehetséges h nem mensrtuáltam már 6 hónapja akkor is teherbe eshetek?
2011. febr. 27. 14:38
4/10 tetris válasza:
Most látom, hogy 19 éves vagy. Több, mint valószínű, hogy teherbe estél. Ekkorra már azért elég fejlett egy női test ahhoz, hogy megfoganjon.
Sok szeretettel gratulálok kedves jövendő édesanya!!!!
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes. Én ugyértettem hogy 6 hónapja nem jött meg(szeptember-február) és tegnap lefeküdtem valakivel akkor teherbe eshetek véletlenűl??
2011. febr. 27. 14:57
6/10 A kérdező kommentje:
És nem vagyok roma származású se:D
2011. febr. 27. 14:58
7/10 anonim válasza:
Teherbe eshtesz, de ezt az előbb leírtuk. Az orvos csak úgy diagnózis nlül hazaküldött? szerintem sürgősen válts orvost. El kellett volna mondania, termékeny vagy-e vagy sem, hoygan védekezzél. Menj el egy másik orvoshoz.
8/10 A kérdező kommentje:
Amugy meg az orvos azt mondta fogyjak le, de azóta már a PCOS tünetei jönnek ki rajtam
2011. febr. 27. 15:07
9/10 anonim válasza:
Igen. Nekem is PCOS-em van, de az orvos ki is emelte, hogy ha nem akarok gyereket, akkor védekezzek, mert akármikor lehet egy peteérésem.
10/10 anonim válasza:
Mint már írták, a védekezés nélküli nemi élet magában hordozza a teherbeesés lehetőségét akkor is, ha rendezetlen a ciklusod és PCO-s vagy. Javaslom, hogy szerezz be egy terhességi tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!