Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egész életemben beteg leszek?

Aniangyal kérdése:

Egész életemben beteg leszek?

Figyelt kérdés
Mindig van valami bajom, most is, azt hiszik az emberek hogy csak kitalálom, eljátszom, de ez egyáltalán nem így van! Az egyik pillanatban hányingerem van és fáj a fejem, a másikban szúró fájdalmat érzek a petefészkem környékén. Jelenleg ez az utóbbi van. Volt már idáig gombás, influenzás, reflux-os, szemüveges vagyok, gerincferdüléses, stb. hosszú lenne felsorolni. Segítsen valaki! Kezdek megőrülni, és az életemre esküszöm hogy az orvosok megállapítottak idáig mindenféle betegséget nálam és tényleg minden pillanatban rosszul vagyok valamitől! Orvostól-orvosig kell rohangálnom. És még a gyógyszereket sem tudom lenyelni! Mi történik velem, miért van mindez?
2011. febr. 26. 12:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez borzasztó! Még én panaszkodom? Hát a bajaim még egész elviselhetőek és könnyen kezelhetőek, meg igen általános dolgok, amiken az emberek többsége átesett már, most a bölcsesség fogammal van a legnagyobb gondom, hogy fáj, bedagadt az ínyem, alig tudok enni. De ez el fog múlni, nem vészes. Fel is fáztam nemrég, de az is múlóban van. Mikor menstruálok, az első nap órákat görcsöl a hasam, szinte elviselhetetlenül, de asszem már kezdem megszokni és van egy gyógyszerem ami használ is rá ha már nagyon nem bírom beveszem. És a többi problémám már semmiség, a legtöbb embernek volt már, van vagy lesz az biztos. Szóval aki igazán panaszkodhat az inkább te vagy Mancsoska, meg a hozzád hasonló emberek. Ha lehetne egy kívánságom, biztosan az lenne, hogy ne legyen betegség, fájdalom a világon, hogy mindenki makk egészséges legyen, nincs elég baja az embernek, még ez is, így még nehezebb az élet.
2011. febr. 28. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!