Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet sötétbarna folyásom?

Mitől lehet sötétbarna folyásom?

Figyelt kérdés

Két napja elkaptam ezt a hányásos-hasmenéses-lázas vírust, így csak teát tudtam inni, előtte pedig egy igen magas hormontartalmú gyógyszert kellett bevennem (Escapelle...)

Ma reggel vettem észre. Nincs szaga, csak nagyon barna és kissé darabos. Mi lehet az oka? A gyógyszer vagy a betegség miatt lehet? Egyik napról a másikra jelentkezett és kissé megijedtem.

2011. febr. 26. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenképp menj el nődokihoz, ő mondja a biztosat.

Elképzelhető, hogy felborult a jótékony hatású baci-gomba arány a szervezetedben, és ettől lehet talán gomba (?)..

Vagy ennek a gyógyszernek valami hatása..

Max vegyél Calpo-Cleanert, és öblögess fürdéskor, azzal nem árthatsz, és ha nem múlik, akkor pláne doki. (De én már most elmennék..)

Jobbulást!

2011. febr. 26. 11:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Escapelle jól megboríthatta a hormonháztartásodat, szerintem az lesz a ludas. Kérdezz rá nőgyógyásznál, hogy mi a teendőd.
2011. febr. 26. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!