Miert van ez igy? Lányok irjanak
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok és a csiklóm felett vannak olyan nemtom mintha pattanások lennének :S nemtom miez... h másnak is van e... ilyen kis pöttyök vagynemtom ... pls válaszoljatok :(2011. febr. 24. 14:07
1/9 A kérdező kommentje:
azmeg mi.google-n sem ir rola semmit xD de mos komolyan mi a fene lehet. és kilehet nyomni ...már probáltam
2011. febr. 24. 14:14
2/9 anonim válasza:
Ha nem feltűnő akkor ne nyomkodd, mert be is gyulladhat. Nekem is van (bár csak most vettem észre, hogy mondtad. eddig nem tűnt fel :))
3/9 A kérdező kommentje:
értem :) hátjóó nemnyomkodom :D tényleg most vetted észre? :D :) hát én nemtomd de én félek azért :D igy ha huzom ak joban látni :):S :) de ha nkd is van :)
2011. febr. 24. 15:01
4/9 anonim válasza:
Normális valószínűleg (olyasmi, mint a faggyúmirigyek). Ha nem fáj, nem pirosodik, nem növekszik, ne foglalkozz vele. A mellbimbó udvarán is vannak hasonló, kicsit kiemelkedő fehéres pöttyök, azokkal sem kell(és nem is szabad) semmit se tenni.
5/9 A kérdező kommentje:
rendben :) csak fééélek :S végülis...szerintem ez érthető :) de köszönöm széépen (L)
2011. febr. 24. 17:49
6/9 anonim válasza:
Nekem is van. Mint a kis fehér mitteszerek. Ugye? szerintem nem baj.
7/9 A kérdező kommentje:
aham kis fehér olyan :D:D pont olyan .ak többnek is van.és ez edig nem azvart titeket vagy a párotokat?
2011. febr. 24. 21:32
8/9 anonim válasza:
Olyanja minden normális nőnek van, mirigyek. Ne nyomkodd mert begyullad és olyan lesz mint egy nagy sárga pattanás. Amúgy eddig egy barátom sem vette észre, nemhogy zavarta volna őket :)
9/9 A kérdező kommentje:
lehet h észre vette őket de nem zavarta :P :) hátjó :) örülj neki :)
2011. febr. 24. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!