A gumi tényleg nem vég gombás fertőzés esetén?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem a barátommal pár napja(pénteken) és hétfőn éreztem, hogy valami nincs rendben.Elmentem ma orvoshoz megállapítptta, hogy gombás fertőzés.Namost.Elkaphattam tőle ha használtunk gumit?Meg a neten azt olvastam, hogy látható tünetei lennének ha gombás lenne viszont nem volt semmi rendellenes.Ha nem tőle akkor lehetséges, hogy tényleg pár napra rá alakult ki vagy ha lappangott bennem akkor ő most elkapta?:D2011. febr. 23. 18:41
1/8 A kérdező kommentje:
véd*
2011. febr. 23. 18:45
2/8 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a gumi nem véd teljesen a fertőzésektől.
4/8 anonim válasza:
Miért ne védené meg a gombás fertőséstől?
Mivel nem ér hozzá a pénisz a hüvelyhez, valaki monja már el, akkor hogyan kaphatja el??!A spórák elszabadulnak? :D
Idióták
5/8 anonim válasza:
Azért nem véd meg a gombás fertőzéstől, mert van olyan gombás fertőzés ami nemcsak a hüvelyben, vagy a péniszen szaporodik el, hanem tulajdonképpen az ágyéki bőrre is átterjed, az egész fanszőrzetre, annak környékére. Mivel a koton csak a péniszt borítja be, az ágyék többi bőrfelülete attól még érintkezik, és így olyan simán átterjed a fertőzés, hogy csak na. Így kapjuk el egyébként a HPV-t is.
6/8 A kérdező kommentje:
de ha nem volt semmi látható a srácon akkor nem valoszinű,hogy tőle kaptam el? (meg neki nincs panasza)
2011. febr. 23. 21:23
7/8 anonim válasza:
A gombás fertőzést nem szükséges látni, vagy nem szükséges minden esetben , hogy akármilyen küllembeli megjelenése legyen, de attól még ott lehet. Plusz lehet olyan baktériumot kaptál el, ami férfiakra nem, nőkre viszont veszélyes. Szóval nem olvastad jól a neten..
Egyébként, ha használtatok óvszert, elkaphattad wc-ről, iskolai mosdóban, fürdőben, akárhol.
8/8 anonim válasza:
a férfiaknak sokszor nincs panaszuk , nem látják, de attól még lehet az !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!