Mi miatt "szivárgok"?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. 13 éves koromtól önkielégitést végzek (fehérnemün keresztül, csak simi - de persze élveztem már el igy is...) mostanába két önk. között (hetente szoktam kb...) a vizeletem (?) párolog...tesi után suliba, gyakran foltos - vizeletes a fehérnemüm...nem pisilek be, szó se essék, nem is érzek semmi hasonlót. elég kellemetlen...mi lehet az oka? ez régen csak az önk. utáni napon volt, de most már akármikor megesik2008. febr. 1. 15:21
1/3 anonim válasza:
Valószínű gyenge a hüvelyizomzatod. Erősítsd. Azt sosem lehet elég korán kezdeni.
2/3 A kérdező kommentje:
azt ilyen feszitő-kiengedő mozdulatokkal kell ugye?
2008. febr. 1. 16:20
3/3 anonim válasza:
Szerintem menj el n´ödokihoz. 14 évesen már jó ha egy lány ellátogat n´ödokihoz. Ha nagyvárosban élsz még a szül´öknek sem kell elmondani, ha nem akarod, mert bemész az sztk.ba aztán semmi gond nem lesz. én azért javaslom a dokit, mert ha ez valami betegség akár felfázásból ered´ö, elég gáz ilyen fiatalon ha tényleg a vizelettartással van gondod, gondolom nem karasz pelenkát hordani 16 éves korodra. Az sztk.ban is mindig más doki rendel, így akár érdekl´ödhetsz a kismama oldalakon hogy a te városodban/körzetedben ki a jó emberbarát doki.
Amúgy ilyen korban már az ember jobban megizzad ott, és lehet hogy csak a sporttól izzadsz jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!