Mitől késhet már lassan két hete?
Figyelt kérdés
8 hója szültem. Azelőtt rendszeres volt a menzeszem 28 napra járt. Szülés óta viszont az átlag 33 nap körül van, van hogy kevesebb van hogy picit több. Most viszont már két hete lesz hogy késik. Csináltam tesztet múlt héten negativ lett. Nagyon bevagyok parázva, 3. baba, nem tervezünk többet. Többször is érzem pedig hogy megakar jönni, csak hát...2011. febr. 21. 13:10
1/2 anonim válasza:
Érdemes megvizsgáltatni, nekem pl. azért késett többször is, mert cisztába gyűlt a vérzés, ahelyett, hogy távozott volna.
Persze, ezer oka lehet! Nálad a leterheltség, idegeskedesés is magyarázhatja.
2/2 anonim válasza:
Ha szoptatsz, akkor lehet még némi szabálytalanság, kimerültség, alváshiány, betegség, fogyás is okozhat késést. Ha nem akarsz több gyereket, feltétlen válassz mielőbb megbízható védekezési módot, (a szoptatás nem elég!). A tabletták mellett is sok mindenre oda kell figyelni pl. gyógyszer-kölcsönhatás, hányás/hasmenés esetén fel nem szívódó hatóanyag stb. Ha nincs ellenjavallata, legjobb talán a spirál (van egy helyi hormonhatást is kiváltó változata is, de elég drága).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!