Tudom, hogy gyakran feltett kérdés, de eléggé ideges vagyok. Hatott a fogamzásgátló addigra?
Hétfőn vettem be először fogamzásgátlót (aznap is jött meg). Pénteken már nem volt semmi vérzés,(sose tart sokáig szerencsére)és aznap már óvszer nélkül feküdtem le a barátommal.
Lehet-e valami baj?Várnunk kellett volna még vele?
a betegtájékoztatón azt írják már az első tabletta beszedése is védelmet biztosít.
Viszont nagyon sok helyen olvasom,hogy vannak akik 2-3 hetet is várnak az elsőig..
Az én dokim 15 szemig javasol kiegészítő védekezést. Én biztos betartottam volna, vagy legalább előbb kérdezek, aztán csinálom...nem értem az utólagos parázásnak mi értelme....
De nem túl nagy a valószínűsége, hogy teherbe estél.
az én dokim ugyanazt mondta amit a betegtájékoztatón olvasom.
Elég antiszociális típus,nem igazán tudtam vele megbeszélni,hogy akkor hogy is kell..
Akkor meg ne stresszelj rajta, és bízz benne, hogy nem írnak baromságot a tájékoztatók.
Majd ha szünetben nem jön meg a vérzésed, akkor ráérsz aggódni.
Miért? Most mégis mit tudsz csinálni? Az égvilágon semmit. Ugyanis gyógyszer mellett 72 órást nem lehet bevenni.
Szóval nem tudsz mit tenni, csak várni.
Ha elmarad a menzeszed, akkor meg 4 hetes terhes leszel, szóval még ráérsz gondolkodni, hogy mi legyen a babával.
De mint mondtam, rendkívül kicsi az esély a terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!