Vettem canasten combit tuti hatni fog? Többi lent
Figyelt kérdés
Tegnap csináltam meg elsőnek helyeztem fel az első hüvelytabletát és ma fura fehér folyásami ha megszárad olyan mint a por miért van ez ?:O És a 3 nap után tényleg elmulik a hüvelygomba ?:S És utámna szabad szeretkezni nem ?2011. febr. 19. 19:43
1/7 anonim 

válasza:

Hát, ami bemegy, valamilyen formában távoznia is kell, tehát igen, valamilyen "folyást" okoz. A kenőcsöt is használd reggel és este is! Azért 2-3 napot várjatok, mert a Canesten kilyukasztja a gumit, meg hát amíg kiürül belőled. Amúgy ha a barátodtól kaptad, és ő nem kezeli magát, ugyanúgy vissza fogsz fertőződni... Kaphattad másképp is, de ez úgyis kiderül 1 héten belül...
2/7 A kérdező kommentje:
Jah a barátommal még nem feküdtem le nyilvános wcn leültem és ugy klaptam de nem sokára tervezuk a nagy eseményt és azért kérdeztem köszi a választ ^^ ..Köszönöm hogy normálisan válaszoltál :)
2011. febr. 19. 19:55
4/7 anonim 

válasza:

Nem biztos, hogy 3 nap alatt meggyógyul (a tünetek "elmúlhatnak", csökkenhetnek, de az még nem biztos, hogy elpusztult az összes kórokozó). A hüvelytabletták némelyike is okozhat irritációt, attól is lehet a kezelés után folyás. Azt, hogy gombafertőzésed van, orvos állapította meg? Az öngyógyítás nem szerencsés, jobb lenne, ha szakorvos is látna és ő állapítaná meg, hogy tényleg meggyógyultál. (elég ciki lenne, ha a barátod az első "nagy esemény" alkalmából mindjárt nem várt "ajándékot" is kapna)
5/7 anonim válasza:
bocsanat ,hogy bekerdezek,de az en problemam is hasonlo.azt irtad hogy a baratja is hasznaljon valamit a gomba ellen,de o is hasznalhatja a canestent? vagy neki mas tipusu keszitmenyt kell hasznaljon?
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem elég a három nap, eleve nem is három tabletta van a csomagban, hanem 5 vagy 6, ha jól emlékszem. Annyi biztos kell.
7/7 anonim 

válasza:

Nekem nem szokott jó lenni a Canesten. Tudom viszont ajánlani a Colpo Cleaner jódos, illetve laktózos tablettáit, hüvelyzuhanyként. Eleinte használtam pár napig rendszeresen, majd azóta is havi 1-2 használat, és teljesen rendben vagyok, semmi gomba! A fogamzásgátló miatt volt állandóan a probléma. Ha esetleg neked más miatt van, keresd meg az okát, a helyi kezelés sokszor nem segít. A ColpoCleaner a hüvelyflórát hozza rendbe, így az okot is részben megszünteti. Nézz utána szerintem, a Canesten nekem is ilyen sűrű fehér folyásként jött ki, undorító. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!