Maradjon a szőr vagy ne?
Szerintem Ő már látott mindenfélét. Neked kell eldöntened, hogy kellemetlenül fogod-e érezni magad 'csupaszon' , vagy esetleg kellemetlen lesz ha rajta hagyod.
Én leborotválnám.
Én csak bikinivonalnál szoktam, ahogy mindig.
Bocs az OFF-ért, de vajon szurna mikor nől, ha teljesen leborotválnám? Párom emlitette.
borotváld csak le, ha normális a nőgyógyászod, akkor elmeséli, hogy miért HÜLYESÉG BOROTVÁLNI
és egyáltalán nem higiénikusabb a csupasz, a szőr pont azért van ott, hogy szellőzzön a nemi szerved és a környéke, ha borotválod, akkor begyulladhatnak a szőrtüszők + nincs meg a szellőzés és bepállik, amit baromira szeretnek a gombák és egyéb kórokozók
(engem megdicsért amiért nem borotválom)
szerintem az orvosnak tök mind1, így is úgy is meg tud vizsgálni
"alapból igényesebb és higiénikusabb lenne ha mindig le lenne"
Ez egy baromság. Pont az az egészségesebb, ha meghagyod a szőrt.
De egyébként halálosan mindegy az orvosnak, hogy mit csinálsz vele. Ha nem szőrteleníted, akkor nehogy már az orvos miatt szenvedj vele. Már bocs, de nem szexelni mész, meg divatbemutatóra.
Menj úgy, ahogy alapból is hordod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!