Mitöl fájhat a méhem?
Figyelt kérdés
Még soha nem fájt ott így. Már 2 hete késik, de nem érzek semmi félenyomást feszülést mint mensi elött szoktam. nincs mindjártmegjön érzésem. 2 teszt is negatív lett. ès tegnap óta fáj nyomásra a méhem. tegnap ahogy a szükebb nacimban ültem és elöre döltem érztem aprófájdalamat a méhemnél. aztán este ahogy háton feküdtem és a kezemmel megnyomta fájt. reggel ugyan ez ha megnyomom vagy a szükebb naciban elöre dölök akkor fáj. felfázva voltam már annak más a fájdalma. lehet hogy gyulladásom van? és azért nem is jött meg még?
Igaz szeretnénk gyereket, de ilyen tünetet még egy ksimamátol sem hallottam. meg a negatív tesztek ....
2009. febr. 13. 10:52
1/3 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy a negatív tesztek ellenére is indokolják a panaszaid, hogy elmenj orvoshoz. Az okokat illetően lehetne találgatni, de ezzel nem igazán tudjuk megoldani a problémádat.
2/3 anonim válasza:
Szakorvosi vizsgálat absz. indokolt, mielőbb!
3/3 anonim válasza:
Sokminden lehet,tényleg hogy meg sem jön,és fáj,mielőbb orvos,valóban nem érdemes találgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!