Lehetek e terhes? 4hónapja voltam utoljára barátomal azóta már szakitottunk eddig mindig megjött de ebben a hónapban nem 2teszt negativ lett de észrevettem hogy híztam
Figyelt kérdés
és hasamon meglátszik először nagyon megijedtem hogy olyan hasam van mint egy terhesnek de remélem ez a hízás másnak tudhtaó be.2011. febr. 18. 08:07
1/9 anonim válasza:
Teljesen kizárt. Ha csak nem raboltak el az ufók. De az is kizárt.
2/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne?Az én anyám mikor engem várt 5hónapig menstruált,nem is tudta hogy terhes.
4/9 A kérdező kommentje:
hát remélem nem vagyok az mert mindig védekeztünk csak feltűnt és megijedtem kicsit de az lesz a legjob ha elmek dokihoz az biztosat tud mondani
2011. febr. 19. 23:15
5/9 anonim válasza:
Én vagyok az élő példa, hogy lehet terhes!17 évesen szültem, mert nekem is megvolt 5 hónapig, és a teszt is negatív volt mindig.Aztán elmentem a dokihoz, és csak annyit hallottam, hogy "27cm-es magzat, gerinc követhető!"
Ma már 16 éves a fiam:)))
6/9 anonim válasza:
Attól,hogy valaki menstruál és nincsenek terheségi tünetei még lehet terhes!Menj el a nőgyógyászodhoz az a biztos.
7/9 A kérdező kommentje:
holnap megyek dokihoz:) csak nagyon félek remélem téleg nincs semi ... mert mindig védekeztünk és odafigyeltünk .remélem télleg nem vagyok terhes
2011. febr. 20. 19:16
9/9 A kérdező kommentje:
megjött szerintem csak késett de holnapra kaptam időpontot azért elmegyek:) de már megnyugodtam szerintem nem vagyok terhes vagyis remélem:)
2011. febr. 23. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!