Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3hónapja visszatérő gombám...

3hónapja visszatérő gombám van! Csak felületesen kezelgettem, canesten, stb! 3 hete voltam orvosnál, hogy folyásom van és viszketek. írt fel CNS-t, de kenetet nem vett, mert nem volt már labori rendelés.! Ismeri ezt a hüvelykúpot vki? Mennyire jó?

Figyelt kérdés
Egyébként miután voltam dokinál,megjött,tehát nem váltottam ki a gyógyszert,holnap fogom elkezdeni!Igen ám,csak 2napja nagyon kellemetlen szagú a folyásom,illetve a kisajkaknál az egyik oldalon kisebb fajta felmaródás keletkezett,amit bepanthennel kezelgetek!De most miért lett ennyire büdös???Ettől függetlenül elkezdjem holnap a gyógyszert????Esetleg vmi házi módszer,amivel ezt a bűzös folyást orvosolnám addig????Elkezdjem a gombára CNS-t???attól el fog múlni??
2011. febr. 17. 22:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Már csak 2szem van a fogamzásgátlóból...
2011. márc. 27. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Azért tér vissza, mert nem használsz helyreállító hüvelykúpot. Nálam is megy a huza-vona elég hosszú ideje,de csak tavaly világosítottak fel, hogy kell a kezelés után helyreállító kúp is. Ennek tejsavat kell tartalmaznia, ami visszatelepíti az egészséges baktériumokat (a hüvelykúpok sajnos azt is kiírtják), én most génia 92-őt használok, majd meglátjuk mi lesz, nekem is mindig visszatér. Pedig igényes vagyok, intim lemosót használok, a páromat is kezeljük, tehát eléggé ki vagyok bukva idegileg. Én már el sem megyek dokihoz, veszek betadine kúpot, kenőcsöt (ez bevált), aztán canesten (a betadine előhozza), aztán helyreállító. A tampont egy életre felejtsd el (szintén a dokim mondta, bár soha nem használtam), azért tilos, mert menszesz alatt tisztulunk, de a tampont fent hagyja a rossz bacikat (mert azzal is rendelkezünk, tünetet csak akkor okoz, ha elszaporodik), ezen kivűl a nemi élet egyfolytában eltolja a normális ph értéket, tehát szex után is érdemes felhelyezni egy tejsavas kúpot, plussz menszesz után is. Ezt kb három doki is megerősítette, a neten is van erről egy cikk, tehát ha tetszik, ha nem, még a levegőváltozás is lassan eltolja a hüvely normális ph -értékét..

2011. márc. 27. 13:02
 13/16 anonim ***** válasza:

kérdezz a neten dr Hamvas Ferenctől

nekem sokszor segített a tanácsaival

2011. márc. 27. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
hallo!!! A cns cuccok nekem jók voltak :) chlamydia-szűrésen voltál? régen akkor volt sokszor gombám, mikor közben chl.-m votl. Most nemrég szintén sikreült ezt a gombaizét elkapnom hála az égnem :( a hüvelyi kezelés nem volt elég, kaptam 2 szemes gyógyszert, egy hét különbséggel kell bevenni a kettőt. és kivül meg kentem canestennel, igy elmúlt!!! remélem, sikerrel jársz, engem tök kikészített h mindig volt valami Ott...
2011. márc. 28. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:

éjszakás voltam, azért nem tudtam írni 10.47 körül! :D bocsi.

ja igen, a tejsavas kúp az tényleg jó!!! én menzesz után 2-3x teszek fel, és ha nem történik semmi extra (pl, fürdés egy öregekkel teli gyógymedencében, antibiotikumos kezelés vagy ilyenek)akkor minden rendben van, még ilyen furi érzésem sincs, mintha lenne vmi gondom (volt, hogy úgy éreztem vmi nem stimmel, pedig semmi bajom nem volt, de a kúp segitett, meg a gynoflor is jó, igaz az drágább, de abban tejsavbaktérium is van)

2011. márc. 28. 10:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!most elmúlik a mensim,és veszek tejsavas kúpot!
2011. ápr. 2. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!