Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ciklus.hu-n kinek jött be?

Ciklus.hu-n kinek jött be?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy kijelzi hogy mikor fog megjönni,illetve az ovulációt is kiírja hogy mikorra várható.Pontosan akkor jön meg,és akkor van nektek is a peteérésetek?És a fiú lány nézet is bejött?
2009. febr. 12. 23:04
 1/4 anonim válasza:
100%
én nem régóta használom, de nekem bejött. Pl a peteérést le is tudom elleőrízni mert mióta megszűltem ha "nem szabad" időszak van akkor folyásom van.. Fiam lett amit csak tólag néztem meg.. elvileg akkor fogant meg...
2009. febr. 12. 23:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősöm egyszer csinálta csak, aznap, mikor a rendszer mondta, és rögtön teherbe is esett. Se előtte, se utána, akkor egyszer. Neki bevált...
2009. febr. 12. 23:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is bejött a ciklus.hu. most már tudom miért-mikor és mim fáj :) amúgy nagyon pontos, főleg ha már 8-10 ciklusod bent van a rendszerben.
2009. febr. 12. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is bejött.nov 6.-ra írta a pé-t, és terhes is lettem rögtön.
2009. febr. 13. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!