Másnak is pokoli fájdalommal jár minden egyes alkalommal a menstruációd? Leírnád a tüneteket?
Igen hasonlóan vagyok én is. Hasam mindig fáj, de van egy évben 4-5 hónap, mikor annyira, hogy én is ügyeleten kötök ki. Amik mindig előfordulnak, főleg az első 1-3 napon: erős hasfájás, izzadás (de közben jég hideg vagyok), hasmenés, szédülés, gyengeség, haspuffadás. Ez utóbbi már napokkal a menzesz előtt.
Ha épp olyan hónap van és ügyelet, akkor ezek egyvelege egyszerre jön ki, amiből lesz egy vagy két szép kis ájulásom is.
Tavaly elkezdtem szedni fogamzásgátlót, de 4 hónap után trombózisom lett, így ez nálam felejtős egy életre. Pedig már kezdtem örülni, mert 2 hónap tabletta szedés után volt 2 hónapom, amikor meg se éreztem, hogy menstruálok.
Sajnos ezzel kell együtt élni még jó sokáig, az orvosom nem talált nálam semmit, ami megmagyarázná ezeket a nem túl normális tüneteket. De én is abban reménykedem, hogy talán leszek olyan szerencsés, és a szülést követően enyhülnek ezek a tünetek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!