Milyen vizsgálatokból derülhet ki hogy lehet e gyerekem?
Figyelt kérdés
Még egy pár évet várni szeretnénk.Csakhogy azt mondta nekem az orvos hogy meddő lehetek.Gyulladás miatt,sajnos nem mentem el időben orvoshoz.A nőgyógyász vagy a háziorvos küldhet el orvoshoz.Mit tehetek az ellen hogy ne legyek állandóan gyulladásban,és ne legyek felfázva.Nem mehetek mindig orvoshoz.Amúgy nem sokára kell visszamennem,mert már szedtem 3fajta gyógyszert de nem múltak el a panaszaim.Hogy mondjam el neki hogy szeretnék egy ilyenfajta vizsgálatot?2009. febr. 12. 17:28
1/1 anonim válasza:
Először is agyúladásodra ajálanák neked valamit.Nálam is előfordúlt és gyógyszer nem segitet.De találtam valamit ami segit és teljesen rendbe jöttem.Lehet hogy nevetségesen egyszerünek fogod találni amit irok.Főz erős cickafark teát.1l-re 4 filter tea.A teát még melegen öncsd bele lavórba vagy kádba és higicsd fel langyosra vizel.Ülj benne 20 percig minden nap egy héten át.Amig bene ülsz a hasad a petefészkeknél,húgyhólyagnál mosogasd a teával.Nekem ez bevált és lehet baba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!