Tapasztaltatok már hasonlót?
Nekem volt már ilyen, aztán végül is nagy nehezen megjött. De én nem igazán számítok normálisnak, mert PCOS-em van.
Ha van esély terhességre, akkor csinálj tesztet.
Ha nem vagy terhes, és csak egyszer fordul elő, akkor nem valószínű, hogy komoly. Csak vmi kis hormoningadozás.
Ha esetleg fogamzásgátlót szedsz már egy ideje (nem az első levél), akkor orvos.
Nekem is volt már hasonlóban részem. A terhességet kizártnak tartottam, de magam megnyugtatása miatt csináltam tesztet. Persze semmi.
A dokim azt mondta, hogy egy kicsit megnyugodhatok, bár nem jó, de a tabletta mellett megeshet az ilyen időnként.
Köszönöm a válaszod!
Fogamzásgátlót nem szedek október óta. Terhességre nagyon kevéske esély van, mert óvszerrel védekezünk, de attól még lehet, mert nem egy órával előtte húzzuk fel (szóval érted :)
Jó is, hogy vissza kell menni a dokihoz, így legalább megnyugodhatok.
Köszönöm második neked is!
A gyógyszert kizárhatjuk a fentiek miatt!
Amikor abbahagytam utána azonnal beállt a vérzésem, normális lett. Pedig hallottam, hogy ha valaki huzamosabb ideig szedi és abbahagyja van, hogy hónapokig nem jön meg.
4 évig szedtem Lindynette20-at.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lehet az oka. A teszttel holnap bepróbálkozok.
Ja és beteg nem vagyok és nem is voltam mostanában.
Köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!