Lenne pár kérdésem a menstruációval és a tamponhasználattal kapcsolatban. (? )
Sziasztok.
13 leszek áprilisban, és tegnap jött meg először..
betettem egy betétet, bent volt kb 2 órát, de nagyon idegesitett, így feltettem egy tampont.
simán ment, nem fájt nem éreztem, előtte és utánna nagyon alaposan kezet mostam.
fél 6kor tettem fel a tampont, és 9kor ki akartam venni hogy betétet tegyek éjszakára.
de a tampon még nem telt meg , így nem jött ki.
beállítottam az éberesztőmet 11re, és kimentm a mosdóba akkor, hogy kivegyem.
sikerült is, de még mindig nem volt tele,ezért nem volt annyira felemelő kivenni, csak ugye éjszaka volt,és reggelig nem hagyhattam bent, mert úgytudom 4 óránként cserélni kell.
Szóval. ilyen esetben mit tegyek? vegyem ki , vagy várjam meg amíg megtelik? Nem baj ha 'túlmegy' a 4 órán,várjak míg teljesen megtelik?
[Nem igazán szeretnék betétet, mert rettentően zavar, ma is azt tettem a suliba, de borzalmas volt..]
és hogyan mondjam el apunak? nagyon félek, ez tabu volt mindig nálunk.
pont nem volt itthon mikor észrevettem h megjött, és mikor hazajött nem volt merszem elmondani neki, de elfogyott a betétem, és nincs kitől kérjek, anya nem él velünk,nővérem sincs.
előre is köszi a NORMÁLIS válaszokat, és bocsi a hibákért.
12,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!